jolabuk5 pisze:Lucasku, Julku, Ciociu Lucas2014, jak miło, że zajrzeliście od ranaLucasku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciociu MalgWroclaw dziękujemy, zaraz będzie śniadanie![]()
Zuniu, Wam też milego dnia. A dla Ciebie apetytu i ładnych kupek![]()
Sabcia
Lady ♥️ ♥️♥️
Lucas
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Lucasku, Julku, Ciociu Lucas2014, jak miło, że zajrzeliście od ranaLucasku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciociu MalgWroclaw dziękujemy, zaraz będzie śniadanie![]()
Zuniu, Wam też milego dnia. A dla Ciebie apetytu i ładnych kupek![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Lucasku![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
MiauPS. Na śniadanie zjadłam cały sosik z gourmed perle i 3 pasty![]()
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
ale gwiazdka
![]()
dziękuję
![]()
![]()
![]()
O tak , na ziarnku, i na grubym stosiku kocy różnych![]()
Cieszę się ogromnie, że Ci się podobało ZazulkoTak miałaś łapkę wyciągniętą, że nie mogłam się powstrzymać, żeby Ci czegoś na pazurku nie zawiesić
MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
ale gwiazdka
![]()
dziękuję
![]()
![]()
![]()
O tak , na ziarnku, i na grubym stosiku kocy różnych![]()
Cieszę się ogromnie, że Ci się podobało ZazulkoTak miałaś łapkę wyciągniętą, że nie mogłam się powstrzymać, żeby Ci czegoś na pazurku nie zawiesić
Ciocia jolabuk5. Zunia z gwiozdką jezd ładmna, ale ja se myślę że kotku to powinmna mieć na pazurku mysię! Ewętualmnie motylka.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Lucas. Generalmnie masz racyję. Kotletu jezd zawsze mniamuśny i dobrze go mieć na pazurku albo i na ząpku. Ale na elegąckiej fotku elegąckiej koteczku nie może być kotletu! Mysia jezd więkcej stosowmna.
Książniczka Ofelja znająca-się-na-sztuce
Anna2016 pisze:Mniau, ja dziś bez humoru, chyba cóś mnie boli? duża nie wie co. W nocy marucziłam, nudziłam się, miauczałam i chodziłam, nie dałam dużej spać aż do około 3 rano, a ona o 6.30 wstawała. Poprzedniej nocy było podobnie![]()
Zuzia
Anna2016 pisze:O to to Ciociu Lukas 2014 ! Siadam pod drzwiami wejsciowymi i miauczę. Lubie uciekać na korytarz jak duże wchodzi. Jem dziś przeciętnie. Kupa na słaba trójkę.... po brzuszku nie lubię dotykania....
Spokojnej nocy
Zunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 18 gości