Same żarłoki lub niejadki

Mir.ka, czyli 100g. mokrego + trochę chrupek na 4 kg. kota to ok? Na dodatek on je największe badziewie mokre. Chrupy te "lepsze"

Indianeczka, dzięki

Stomachari pisze:ewkkrem pisze:O baobabie czytałam na Twoim wątku tylko ... google mi mówi, że to na odchudzanie.
Bo może zależy, w jakiej formie się go przyjmuje i którą jego część (miąższ bądź nasiona)?Coś jak z siemieniem lnianym. Pełne ziarna zjedzone ze skarmelizowanym cukrem będą działać przeczyszczająco, zaś sproszkowane dostarczą fitohormony. Z baobabem pewnie analogicznie: pełny miąższ ma sporo włókien, więc pewnie też przeczyszcza, zaś sproszkowany już tak nie działa.
Gdyby na Dropsa nie podziałał jak na mnie i nie zwiększył głodu tylko był odchudzający, to... pisałaś, że nie lubisz tyle ważyć![]()
Aaaa, to dla mnie polecałaś

Hej, dziewczyny, Drops też zakopuje

SabaS pisze:Dropsiku podsuń Dużej do poczytania ten artykuł
https://www.animal-expert.pl/artykul/za ... ia-u-kotow
Ciocie bardzo martwią się Twoim niejedzeniem, bo kotki to raczej takie łasuchy są. Kciuki za apetyt kociaku
Drops kazał mi poczytać to ... to ja muszę

Sama nie wiem, może "on tak ma?" Z drugiej strony, jest niewiele starszy od Nowaków (Nowaki 10 lat a Drops 12) a różnica w zachowaniu duża na niekorzyść Dropsa

Na razie Drops się wystraszył i dzisiaj ładnie jadł