Anna2016 pisze:Spokojnego dnia dla Wszystkich

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Julcia już nie kicha, dzisiaj chyba był ostatni zastrzyk, jutro mały kontrolną wizytę u weta, powinno być już dobrze. Apetyt jej dopisuje, sama woła o jedzenie i to dość głośno co 3 - 3,5 godziny, w nocy na przerwy 4 godzinne. Waży jednak nie za wiele, dzisiaj po jedzeniu było 343 g, przed jedzeniem nie było takiej możliwości, bo już, już dawać jeść.
Taki jestem piękny brudasek![]()
już jej się zmienia kolor oczek, nie są już błękitne, jak w dniu kiedy trafiła do mnie
jolabuk5 pisze:Peritol działa słabiej niż mirtor, ale to u kotów, nie wiem, czy u psów tak samo.
morelowa pisze:Niech ją ktoś z tych dorosłych kotów przytuli ...
ametyst55 pisze:mir.ka pisze:Julcia już nie kicha, dzisiaj chyba był ostatni zastrzyk, jutro mały kontrolną wizytę u weta, powinno być już dobrze. Apetyt jej dopisuje, sama woła o jedzenie i to dość głośno co 3 - 3,5 godziny, w nocy na przerwy 4 godzinne. Waży jednak nie za wiele, dzisiaj po jedzeniu było 343 g, przed jedzeniem nie było takiej możliwości, bo już, już dawać jeść.
Taki jestem piękny brudasek![]()
już jej się zmienia kolor oczek, nie są już błękitne, jak w dniu kiedy trafiła do mnie
Śliczna malizna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości