Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Śliczna Toyotka! Ma bardzo rezolutną minkę.
No i widać różnicę oczkową między kociakami - u Toyki kolor się zmienia, u Orfika nadal niebieski (a w zasadzie jasny morski). Może faktycznie mu taki zostanie.
A jak Trabcia?
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:A ja myślę, że wcale tak nie jest.
Może fruwać na wysokości lapmeri, czasem się na czymś pobujać, ale z wiekiem mu to minie i kto go posiądzie będzie za tym tęsknił.
Nalcia jak była malutka... oj co to się działo![]()
Kocię skrajnie chore. Zachłystowe, obustronne zapalenie płuc, zatkane jelita oraz silna hipotermima, a ona biega, skacze, wspina się.
Jak już zagrożenie życia minęło, to dodatkowo zaczęła zjadać kable niskonapięciowe, klej montażowy zza odklejonych własnołapnie listew przypodłogowych, bujać się na roletach bambusowych. Chwilę to trwało.
A teraz stateczna koteczka przesypiająca całe dnie na kanapie. Czasem tylko coś strzeli do głowy. A nam zostały tylko wspomnienia, kiedy chodziłam i pytałam czy ktoś chce kotka, dopłacę jeszcze. Chociaż wcale nie chciałam jej oddawać.
z zwiewa na 4 piętro ino się kurzy![]()
i ja po łbie dostałam bo za nią zaczełam lecieć![]()
![]()

MB&Ofelia pisze:W zasadzie Trabia mogłaby też iść do adopcji z Orfikiem. Znają się, łatwiej by było Trabci z nim w nowym domku niż samej.

MB&Ofelia pisze:Marmolada18 pisze:MB&Ofelia pisze:Z wiekiem minie? Serio?![]()
(stateczna 10-letnia Ofelia całkiem niedawno odkryła że z biblioteczki można próbować wejść na drzwi do pokoju)
Fajnie, udało jej się? Ofelija w ogóle jest kotecką, która ma Pomysły![]()
Noooo, cóóóżżżżż, może nie tak całkiem mijaAle wracając do domu masz % większą szansę, że dom jeszcze stoi
To się nazywa pozytywne myślenie
Ofelia jest wredną @ a nie kotem. A wejść na drzwi jej się nie udało bo jej nie pozwoliłam. Jakoś nie uśmiecha mi się szukanie po nocy weta bo kot z hukiem zaliczył podłogę z wysokości drzwiAle co jakiś czas próbuje znowu.
Co do szansy że dom jeszcze stoi... Między innymi dlatego, żeby jeszcze stał, starannie wybierałam kuchenkę elektryczną - z pokrętłami a nie przyciskami, bo bura @ naprawdę jest zdolna.

kwiryna pisze:Możesz ją ogłosić, a jak Ci nikt nie spodoba się wystarczająco to zostanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 24 gości