A co to za siatka, że much nie przepuszcza? Jak moskitiera?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Jak to mówią, chcesz rozśmieszyć Pana Boga to zacznij planować![]()
SabaS pisze:Jak to mówią, chcesz rozśmieszyć Pana Boga to zacznij planowaćprzez ponad tydzień nic się nie działo, to dziś zaczęli malować w moim pionie balkony
to chyba jednak siatki nie będzie. Chyba że chcę mieć szare kotki. No nic zobaczymy
Marzenia11 pisze:SabaS pisze:Jak to mówią, chcesz rozśmieszyć Pana Boga to zacznij planować![]()
nie strasz
SabaS pisze:Koki-99 szare ładne, ale wszystkie 3 jednakowe? Nieeee![]()
Siatka normalna z zoo+, tylko jak koty na balkonie to jakoś muchy nie są w centrum zainteresowania
Marzenia no kurcze, u mnie niestety często tak jest, dlatego zazwyczaj idę na spontan i wszystko jakoś się udaje
Mir.ka blok szary, a balkony to chyba jednak biały, ale nue taki ostry biały biały, albo bardzo jasny szary. Za to zaszaleli z kolorem na sufitach, mam soczystą zieleń
Tak pod kolor ścian w pokojuw drugim pokoju mam ściany żółte, tylko w kuchni nie poszalałam i mam na biało, chociaż pierwotnie cale mieszkanie miało być na biało
SabaS pisze:Ale w sumie lepszy zielony niż np. pomarańczowyMarzeniu dziękujemy i życzymy tego samego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości