A z suchym też mam cyrk, bo każdy powinien jeść inne, a nie wolno mu tego, co inne dostają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ja śpię od 3 - 4 rano do 10, czyli swoje przesypiam![]()
A z suchym też mam cyrk, bo każdy powinien jeść inne, a nie wolno mu tego, co inne dostają
SabaS pisze:U mnie suche podjada tylko kocur. Więc jedzonko rozkładam tak, że rano jest mięso i zostawiam trochę mokrego, żeby do mojego powrotu z pracy Kropka nie zgłodniała. Jak wracam, to daję saszetki, zeby się koty za bardzo nie rozleniwiły. A wieczorem znów mięso i mokre na noc, żeby nocka była przespana. Inaczej pobudka w środku nocy na bank.i jakoś przesypiam te 6-7 godzin.
SabaS pisze:Ale u Ciebie godzina 19 to środek dnia, a ja już jedną nogą w łóżku
jolabuk5 pisze:Miłego odpoczywania Ciociu![]()
Sabcia
Gosiagosia pisze:Witajcie poczytałam co u Was słychać, siedzę na ogródku u siostry męża w Koninie.
Jest gorąco i duszno, odpoczywam od moich sierści.
Gosiagosia pisze:SabaS pisze:Ale u Ciebie godzina 19 to środek dnia, a ja już jedną nogą w łóżku
Ja się rozkręcam ok 18.00, zaraz zrobię zamówienie w zooplusie puszeczki się kończą. A Tobie życzę spokojnego spania i to dwiema nogami
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Witajcie poczytałam co u Was słychać, siedzę na ogródku u siostry męża w Koninie.
Jest gorąco i duszno, odpoczywam od moich sierści.
jak tak mogłaś je zostawić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości