Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dziękuję Ciociu mir.ka![]()
A ja zjadłam jeszcze 5 past![]()
Ciociu Anna2016, jak się udało nagranie wykladu? A o czym był?
Ciociu lucas 2014, czy Julek już nie syczy na mojego Lucaska?
Sabcia
jolabuk5 pisze:Mój dzielny Rycerz![]()
Chociaż ja to bym wolała, żeby oni sie z Julkiem lubili![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:A próbowałaś krople Bacha Ciociu? Bo o ile pamiętam, to obróżek ktoś nie toleruje...
Sabcia
lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Mój dzielny Rycerz![]()
Sabcia
Sabulko, jak ja chciałabym żeby oni sie chociaż troszeczke polubili. Czemu innym udaje się???
![]()
![]()
Oni nie muszą się przecież kochac
![]()
Ech, dalabym wiele gdyby Lucas i Julek sie chociaż troszeczke zaprzyjaznili? Może ktos pomoglby nam![]()
Lucas 2014
MonikaMroz pisze:lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Mój dzielny Rycerz![]()
Sabcia
Sabulko, jak ja chciałabym żeby oni sie chociaż troszeczke polubili. Czemu innym udaje się???
![]()
![]()
Oni nie muszą się przecież kochac
![]()
Ech, dalabym wiele gdyby Lucas i Julek sie chociaż troszeczke zaprzyjaznili? Może ktos pomoglby nam![]()
Lucas 2014
Ja nie pomogę![]()
![]()
U mnie było RC Calm, Krople bacha, teraz behawiorysta i kotki na lekach. I nistety agresja miedzy dwoma kotami na maxa. Bgi ogłosiliśmy do adopcji. Więc u Was nie jest źle skoro koty leżą ze sobą w jednym pokoju
jolabuk5 pisze:Dlatego myślę, Ciociu, że na Lucasa i Julka krople Bacha mogłyby zadziałać. Bo tu naprawdę niewiele trzeba, żeby było dobrze.
Sabcia
Pamiętam, czytałam kiedyś na forum wątek o kroplach Bacha, które zadziałały po bardzo długim czasie. Kotka była totalnie przerażona, nie schodziła z szafy, kocur (nowy) czuł się panem absolutnym i bił ja, atakował ostro. Aż kiedyś kotka nagle się przełamała, pogoniła kocura i szybko doszło między nimi do zgody, zaczęły się kochać, spały razem przytulone.
Watek kropli Bacha:
viewtopic.php?t=39025
Wątku Soni i Otisa nie znalazłam, ale tu są posty na ich temat:
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=Sonia+i+Otis&start=840
Jednak przypadek Amy i Bagi jest inny, bo one obie atakują (chociaż Amy bardziej). Ta opisana wyżej sytuacja bardziej pasuje do Lucasa i Julka - jeden atakuje, drugi ucieka.
Krople zamawia się chyba u forumowej Ryśki, ale ja korzystałam z pomocy Pani Wandy (nie z forum). Było to przed laty i dość drogo kosztowało. Teraz jest coś takiego:
https://drbach.pl/dla_zwierzat.php
lucas 2014 pisze:MaryLux pisze:lucas 2014 pisze:MaryLux pisze:lucas 2014 pisze:Duża powiedziala, że... jeśli tak dalej pojdzie to oskalpuje Julka.
Lucas
Nie pozwalam!
Kolumb
Kolumbku ♥️♥️♥️
Nic innego mi nie pozostalo. Nikt mnie nie slucha![]()
Biedna Duża
Ja Cię słucham. A potem podejmuję MOJE decyzje
Ja wiem... Wy kotki macie ostatnie slowo w dyskusji.![]()
Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, pibon i 24 gości