Mega slodkie dziewuszki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marmolada18 pisze:Oj, Orfisiu, Orfisiu... Niech brzuszek się naprawi![]()
![]()
A na Dzień Dziecka piosenka o kocie:
https://www.youtube.com/watch?v=lVgrGvh-rZY
Bastet pisze:Orfiś w tym czasie pewnie brykał gdzieś![]()
Zrzutka jest - zaraz linka damDziękuję
![]()
![]()
![]()
Jeszcze jest aktywna. O, tu jest: https://zrzutka.pl/kd2ur4
Ja zaś muszę zaktualizować tam wydatki. Duże mleczko Farm Food kupiłam, i u weta byliśmy
HURA! Kupa Orfisia dziś lepsza!![]()
![]()
Może to zasługa wołowinki wczoraj jednak. Dziś też dostanie troszeczkę
Tu filmik dla Was - świeżuteńki. Zobaczcie, jak suuuper sobie brykają. Jak Toyka z Orfisiem wokół rowerka podchody robią, jak Toyka Orfiśkowi licko obija...Jak Orfik wreszcie śmiesznie podskakuje i na drapaku cuda wyczynia..
![]()
kasia.winna pisze:Jest jeszcze zrzutka na paliwo dla motokotków? Pierwszy wczoraj był, a ja linka nie mogą odszukać
Marmolada18 pisze:Świetne są, wszystkie trzy już rozrabiajaMala Ti zaczyna równać do starszaków
Motyw z rowerem super był
I chyba Orfinio mniej napastliwy się robi? Może się zsocjalizuje? Caly czas trzymam kciuki, żeby kupki się unormowaly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marmolada18 pisze:Świetne są, wszystkie trzy już rozrabiajaMala Ti zaczyna równać do starszaków
I chyba Orfinio mniej napastliwy się robi? Może się zsocjalizuje? Caly czas trzymam kciuki, żeby kupki się unormowaly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ewkkrem pisze:Marmolada18 pisze:Świetne są, wszystkie trzy już rozrabiajaMala Ti zaczyna równać do starszaków
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mały Orfeusz dostaje wciry od Toyotki. Uwielbiam dziewczynki, są super i nie dają sobie w kaszę dmuchać
. Motyw z rowerkiem jest u mnie powielany przez Amorkę i Maćka. Zamiast rowerku są fotele. Ganiają się wokoło (Amorka i Maciek) a z góry Drops rozdaje klapsy
.
Trabantko koffananie daj się i też pobrykaj
. Jesteś moją najkochańszą córeczką
![]()
![]()
![]()
Drops.
kasia.winna pisze:Super film. Wolałabym wpłacać abonament na przystań niż tvpDołożyłam się do zrzutki
Bastet pisze:kasia.winna pisze:Super film. Wolałabym wpłacać abonament na przystań niż tvpDołożyłam się do zrzutki
![]()
![]()
![]()
Pozwólcie, że Wam jeszcze raz pokażę mój ulubiony fragment...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia, Hana, marivel, zuzia115 i 46 gości