mogę napisać, że będę się rozglądać, ale jak, też nie wiem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Zmartwiłam się bardzo. Nic nie wiem o żadnej miejscówce![]()
Dyktatura pisze:MalgWroclaw pisze:Zmartwiłam się bardzo. Nic nie wiem o żadnej miejscówce![]()
Dziękuję Malg za pomoc. Trzeba mu coś znaleźć, bo ciągły stres też źle działa na zwierzęta.
mir.ka pisze:Dyktatura pisze:MalgWroclaw pisze:Zmartwiłam się bardzo. Nic nie wiem o żadnej miejscówce![]()
Dziękuję Malg za pomoc. Trzeba mu coś znaleźć, bo ciągły stres też źle działa na zwierzęta.
czy ten stres to wspólnie mieszkanie psa z kotem? czy coś jeszcze?
mir.ka pisze:Dyktatura pisze:MalgWroclaw pisze:Zmartwiłam się bardzo. Nic nie wiem o żadnej miejscówce![]()
Dyktatura pisze:mir.ka pisze:Dyktatura pisze:MalgWroclaw pisze:Zmartwiłam się bardzo. Nic nie wiem o żadnej miejscówce![]()
To jest małe mieszkanko. Bardzo ciasne. Pies, kot, 2 dorosłych i 2,5 letnie dziecko. Nie wiem co nakręca ten stres. Wydaje mi się, że zbyt mała przestrzeń. Ania na pewno nie wyrzuci kota z domu, ale jeśli podjęla taką decyzję, to z pewnością była ona przemyślana.
Dyktatura pisze:Dziecko jest spokojnie i z typu tych cichych. Nie łazi za zwierzętami, bo musi się z nimi bawić czy głaskać.
Pies jest głośny. Szczeka jak ktoś idzie po klatce schodowej. Ma temperament wariata, choleryka.
Szkoda, że tak się dzieje. Dziś Wuwiś zaczął mruczeć.
Dyktatura pisze:Tu jest link do pięknego filmiku, który zmontowała Ania. Jeśli ktoś ma możliwość to proszę o udostępnianie.
https://www.facebook.com/lisek111/video ... 614001404/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 122 gości