czarno-czarni pisze:polecam bluzkę - to po prostu zwykła bluzkaaczkolwiek ja swoją w pracy noszę
to M jest OGROMNE, warto zmierzyć pachy, wlezie duże 42 wg mnie

isiaja pisze:Poproszę o rezerwację nr 4 w opcji kup teraz, bluza medyczna...
jej siostra pisze:11 - tusty kot cw

kocka pisze:a te granatowe gatki to jaki rozmiar? cos nie widze
marivel pisze:papeteria musi być moja![]()
kup teraz nr 6
pięknei dziekuję 
Katia K. pisze:Medyczna, czyli firmy Medicine
Ola, czasem coś napisałaś, pamiętam, ale myślałam, że po prostu lubisz ich piosenki... A tu proszęZapraszamy częściej, po filmie wątek się rozkręcił i to z furkotem
przepraszam, ale od rana coś dzis sie wydarza , dzień świra niejako, zaczeło sie od rozbierania sofy, bo wpadł jerzyk i się ukrył tak,ze nijak nie dało sie wyciagnac, całe szczęście,ze cały, zdrowy , nieźle mnei podrapał, tak że od razu na wolność sie udał , nei potrzeboał nawet wsparcia w jedzeniu czy piciu. Strach mnie obleciał , bo wczoraj pod wieczór jakoś dziwnie było w domu po moim powrocie , slady wskazujac na ibecnośc ptaka, zielona wydzielina, czyli był gonionyptak i zgubił jedno piórko, a potem nic , obszukałam wsio , nic . Dopiero rano słuchac było jakies szmery i dzieki latarce udało sie namierzyc chłopaka. Przekimał noc w środku, dostał sie zapewne przez szparę uciekjąc przed Yorim. Ciziula jako jedyny kot działkowy nigdy w zyciu nie nauczyła sie polować , za to ta mała gadzina mogła pogonić, dobrze,że Yori strasznie pierdołowaty jest i nic sie jerzykowi nie stało. Uff.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości