ewkkrem pisze:A co dopiero, JA
Drops.
Tak samo jak ja
Lusisława
Moderator: Estraven
ewkkrem pisze:A co dopiero, JA
Drops.
 . Tylko mam prośbę. Nie piszcie nic na razie na facebooku, że się spotkały, bo są tam osoby, które będą zaraz mieć pretensje, że nie było dwóch pełnych tygodni izolacji. Jednak uważam, że jak by miało coś być, to już by coś było (w sensie jakieś choroby, która miałaby się wykluć), bo jałowych warunków między nimi i tak nie ma i nie byłoby szans. Orfiś dziwnie. Jakby nie zauważał moto-kotków..? Zobaczcie same...
. Tylko mam prośbę. Nie piszcie nic na razie na facebooku, że się spotkały, bo są tam osoby, które będą zaraz mieć pretensje, że nie było dwóch pełnych tygodni izolacji. Jednak uważam, że jak by miało coś być, to już by coś było (w sensie jakieś choroby, która miałaby się wykluć), bo jałowych warunków między nimi i tak nie ma i nie byłoby szans. Orfiś dziwnie. Jakby nie zauważał moto-kotków..? Zobaczcie same...  - Tylko filmik długi - prawie 7 minut..
 - Tylko filmik długi - prawie 7 minut..   
  calkiem fajnie jak na pierwszy raz
 calkiem fajnie jak na pierwszy raz 
 i tak się puszyla, jakby nie widziala, że i tak największa z całej trójki jest.
 i tak się puszyla, jakby nie widziala, że i tak największa z całej trójki jest.SabaS pisze:Nareszciecalkiem fajnie jak na pierwszy raz
Orfisiowi przypadl do gustu drapaczek, aTojotce chyba spodobał się nowy kumpel do zabaw. Tylko Trabancik gdzies zniknął, pewnie przyklejony do Ciebie gdzies siedział? Tojcia wyszla górą kojca? Bo tak się wyrywała do wyjściai tak się puszyla, jakby nie widziala, że i tak największa z całej trójki jest.
 A Tojcia już górą umie wychodzić. Mądra dziewczynka...
 A Tojcia już górą umie wychodzić. Mądra dziewczynka...   
   A ona chyba właśnie nie wie, że największa jest
  A ona chyba właśnie nie wie, że największa jest 
 zapachów
 zapachów  nowych kuwetek
 nowych kuwetek  Pewnie bardziej go zainteresowały na ten moment niż jeżący się na niego inny kociak
 Pewnie bardziej go zainteresowały na ten moment niż jeżący się na niego inny kociak  Jak sie oswoją ze sobą i się okaze, że nowy kociak super słuzy do zabawy, to się mu odmieni
 Jak sie oswoją ze sobą i się okaze, że nowy kociak super słuzy do zabawy, to się mu odmieni 
 słodziaki
 słodziaki  
 (AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Orfiś nie jest zainteresowany Trabantem.

Kot. Nie dla idiotów!
  Kot. Nie dla idiotów!
 Fotka cudna
 Fotka cudna 
maczkowa pisze:Bo Orfiś po raz pierwszy zobaczył też taki super pokój pełen zabawekzapachów
nowych kuwetek
Pewnie bardziej go zainteresowały na ten moment niż jeżący się na niego inny kociak
Jak sie oswoją ze sobą i się okaze, że nowy kociak super słuzy do zabawy, to się mu odmieni

Gretta pisze:Orfiś nie jest zainteresowany Trabantem.
Pewnie że nie! Wolałby lepszy samochód.

SabaS pisze:Piękny jesteś Orfisiu. Chyba każdy kotek chciałby mieć taką ciocię jak Ciocia Marmolada18. Jesteś SzczęściarzemFotka cudna

zuza pisze:Cudowny filmik. Kciuki za zdrówko wszystkich.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości