Moderator: Estraven

Damian- iza71koty pisze:aga66 pisze:Józio wymiataMogę być jego wirtualnym opiekunem jeśli takowego nie posiada.
Józio nie ma Opiekuna wirtualnego. Jest codziennie w kilku miejscach. Ostatnio pozwala sobie na lekkie zwiedzanie terenu. Cała zimę jadł na dachu w miejscu, gdzie urzęduje m.in Liza. Teraz wieczorami pojawia się w miejscu, gdzie często jadł Maksiu.
LimLim pisze:Sówka i jej dzieciaki to niezłe miziaki. Jakie one mają oczy, zielone, niebieskie? Moja czarna kotka ma złote, ich są inne
Mama Dziubka jest przepiękna, chciałoby się wyprzytulać
Nie wiem jakaś kiepska jestem ostatnio.Wstaję co prawda bardzo wcześnie ale już ok 22.00 zupełnie jestem do niczego i bywa że muszę się położyć o 23.00.Zupełnie nie w moim stylu
JózefK.
zrobili nam ponad tydzień temu ogromną niespodziankę.
Właściwie byliśmy już bez pelletu zupełnie i Mąż kombinował gdzie tutaj i jak przywieżć - zeszedł na dół i krzyczy - a co to za peletw naszej komórce?
Kotki też dostały 5 woreczków po 400 gram dobrej karmy oraz 6 puszek smilla drób.Pięknie Dziękujemy. 
alicat
- Tutaj pomoc prawie zawsze na cito.kiedy kończy się suche bo z tym zawsze ogromny kłopot.
Dziękujemy 
Opiekunom i Darczyńcom
.I obiecuję że już dopilnujemy rozliczenia. 
Damian- iza71koty pisze:Zapraszamy na bazarek perfumeryjno- kosmetyczny:
viewtopic.php?f=20&t=200689

mir.ka pisze:Damian- iza71koty pisze:Zapraszamy na bazarek perfumeryjno- kosmetyczny:
viewtopic.php?f=20&t=200689
byłam

Cindy pisze:LimLim pisze:Jakie cudne zdjęcie Szaraka
Bo Szarak to cudny koteczek![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], raiya i 93 gości