Odnioslam male zwyciestwo

Trzy noce pod rzad rudy mimo czynionych wysilkow nie dal rady mnie zerwac z lozka

Nakrywalam sie koldra po czubek glowy i staralam spac

Bo ja lubie spac i nawet dla rudego nie jestem w stanie zrezygnowac z tej przyjemnosci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amidalka pisze:coś mi się wydaje, że Rudy nie powiedział jeszcze ostatniego słowa
dakota pisze:Amidalka pisze:coś mi się wydaje, że Rudy nie powiedział jeszcze ostatniego słowa
zbiera siły....
ryśka pisze:lorraineGratulacje
Ja się dziś o 4 rano przeniosłam do pokoju brata, byle tylko uciec na chwilę od tych małych łebków wciskających mi nos do oka, ucha, mruczących, gryzących po uszach...
aguś pisze:Lorraine![]()
W nocy sie nie śpi![]()
W nocy się bryka![]()
To mówię ja właścicielka rudego Rudolfa i rudobiałego Macieja
lorraine pisze:aguś pisze:Lorraine![]()
W nocy sie nie śpi![]()
W nocy się bryka![]()
Sie w ogole nie znacie![]()
I przepraszam czy Ty sie nie przejezyczylas![]()
Napisalas "wlascicielka"Chyba mialo byc "sluzaca"
![]()
aguś pisze:lorraine pisze:aguś pisze:Lorraine![]()
W nocy sie nie śpi![]()
W nocy się bryka![]()
Sie w ogole nie znacie![]()
I przepraszam czy Ty sie nie przejezyczylas![]()
Napisalas "wlascicielka"Chyba mialo byc "sluzaca"
![]()
No zesz w mordę faktycznie![]()
To mówiłam ja służba kuwetowa![]()
I ciesze się kochana ze jest zdrowy i taki fajny.
lorraine pisze:...Trzy noce pod rzad rudy mimo czynionych wysilkow nie dal rady mnie zerwac z lozka...
lorraine pisze:...Rudy natomiast spi twardo i ani oka nie otworzy, moge go skubac w dowolna czesc rudego cialka, lacznie z lapkami i jezyczkiem...
mirka_t pisze:lorraine pisze:...Trzy noce pod rzad rudy mimo czynionych wysilkow nie dal rady mnie zerwac z lozka...lorraine pisze:...Rudy natomiast spi twardo i ani oka nie otworzy, moge go skubac w dowolna czesc rudego cialka, lacznie z lapkami i jezyczkiem...
"Jaki pan taki kram"
mirka_t pisze:lorraine pisze:...Trzy noce pod rzad rudy mimo czynionych wysilkow nie dal rady mnie zerwac z lozka...lorraine pisze:...Rudy natomiast spi twardo i ani oka nie otworzy, moge go skubac w dowolna czesc rudego cialka, lacznie z lapkami i jezyczkiem...
"Jaki pan taki kram"
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Kankan i 53 gości