Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Proponuję nie rower a hulajnogę. Zajmuje mniej miejsca
morelowa pisze:MB&Ofelia pisze:Proponuję nie rower a hulajnogę. Zajmuje mniej miejsca
Ale Ania nie ma chyba hulajnogi. A hulajnogą można by do lasu.. w sumie rowerem jak najbardziej do lasu też, pełno tam jeździ[no, kilkoro sie spotyka], są super ścieżki, trasy specjalne zrobione przez/dla wyczynowców..
Popatrzyłam na swój mały pokoik i wąziutki przedpokoik ... i nie wyobrażam sobie w nim roweru
Moli25 pisze:morelowa pisze:MB&Ofelia pisze:Proponuję nie rower a hulajnogę. Zajmuje mniej miejsca
Ale Ania nie ma chyba hulajnogi. A hulajnogą można by do lasu.. w sumie rowerem jak najbardziej do lasu też, pełno tam jeździ[no, kilkoro sie spotyka], są super ścieżki, trasy specjalne zrobione przez/dla wyczynowców..
Popatrzyłam na swój mały pokoik i wąziutki przedpokoik ... i nie wyobrażam sobie w nim roweru
Jak się kiedyś wybieracie na rower, ja chętnie do was przyjadę![]()
nie jest za daleko dla mnie
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:morelowa pisze:MB&Ofelia pisze:Proponuję nie rower a hulajnogę. Zajmuje mniej miejsca
Marta, Ty jesteś zaprawiona zawodniczka. Daleko mi do Ciebie. Jeżdzę zdecydowanie krótsze trasy. 8 km w jedną stronę, na działkę to zdecydowanie wystarczająca trasa.
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:Moli25 pisze:morelowa pisze:MB&Ofelia pisze:Proponuję nie rower a hulajnogę. Zajmuje mniej miejsca
Marta, Ty jesteś zaprawiona zawodniczka. Daleko mi do Ciebie. Jeżdzę zdecydowanie krótsze trasy. 8 km w jedną stronę, na działkę to zdecydowanie wystarczająca trasa.
Dlatego przyjadę i pojeździmy sobie.
Byle bym 60 km nie przekroczyła![]()
Bo mnie reanimować będziecie.
MB&Ofelia pisze:A nie ma u was "hulajnóg miejskich"? U nas są. Nie wiem na jakiej zasadzie się z nich korzysta bo nie próbowałam.
morelowa pisze:MB&Ofelia pisze:A nie ma u was "hulajnóg miejskich"? U nas są. Nie wiem na jakiej zasadzie się z nich korzysta bo nie próbowałam.
Są, ofc, ale nei wiem czy już czynne. Rowery są - stacja koło mnie jest 1 przystanek tramwajowy ode mnie.
Ja nie mam roweru. A do lasu wolę piechotą - w lesie muszę się rozglądać - jakby nie cel sie liczy a droga![]()
Moli, od Ciebie do mnie jest sporo ponad 30 km! W jedną stronę
MB&Ofelia pisze:https://demotywatory.pl/5000401/Tak-dziala-swiat-konsumpcjonizmu-
morelowa pisze:MB&Ofelia pisze:https://demotywatory.pl/5000401/Tak-dziala-swiat-konsumpcjonizmu-
![]()
![]()
![]()
To ja! Nic nie dodaję! I tak pozostanie !
mziel52 pisze:morelowa pisze:MB&Ofelia pisze:https://demotywatory.pl/5000401/Tak-dziala-swiat-konsumpcjonizmu-
![]()
![]()
![]()
To ja! Nic nie dodaję! I tak pozostanie !
Jak pisał Białoszewski: "Ja piechota. Potrącę kogo, to żyje. I ja żyję."
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 21 gości