jolabuk5 pisze:Nie powinno. To niezła karma, nawet moja cukrzycowa Uszatka mogłaby ją jeść.
To trzeba podjechać do Biedry i wypróbować

Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:Nie powinno. To niezła karma, nawet moja cukrzycowa Uszatka mogłaby ją jeść.

Naczytałem się o dopajaniu, to dopajam, nauczyły się dużo pić. Wyniki badań mają dobre.
 Naczytałem się o dopajaniu, to dopajam, nauczyły się dużo pić. Wyniki badań mają dobre.

Napiszę trzeci: powikłania po kalici.
 Napiszę trzeci: powikłania po kalici. . Żadna bestia z mojej czwórki nie umie poradzić sobie z większym kawałkiem czegokolwiek. Mam wrażenie, że "czym skorupka za młodu ..." itd.
 . Żadna bestia z mojej czwórki nie umie poradzić sobie z większym kawałkiem czegokolwiek. Mam wrażenie, że "czym skorupka za młodu ..." itd.  Bo "smaków, jak liter, trzeba się nauczyć" To z reklamy, chyba jedynej, która mi się podoba.
 Bo "smaków, jak liter, trzeba się nauczyć" To z reklamy, chyba jedynej, która mi się podoba.sqbi90 pisze:No ale ja serio od małego próbowałem jej dawać kości i mięso. Ani rusz. Jest u mnie od 3 miesiąca życia. Bobek jest pi razy drzwi od 6 tygodnia, a żreć mięcho i kości nauczył się pięknie. Chowane były razem, w dokładnie taki sam sposób.
 . Trzeba w puchach przemycać mięsko
 . Trzeba w puchach przemycać mięsko 
Użytkownicy przeglądający ten dział: KotSib i 39 gości