, ale dzisiaj zrobiliśmy test paskowy i wyszedł na szczęście negatywny. Karmicielka mówiła, że on miał długo chore oczy więc wet podejrzewa przewlekły stan zapalny. Na razie dostał antybiotyk i steryd , za tydzień kontrola. Zadzwonię dzisiaj do potencjalnego domku , czy nadal są chętni na obydwa koty . Jeśli nie, to wolę nie myśleć co dalej . Dzisiaj zapłaciłam za Karmelka 124 zł 

ametyst55 pisze:No i Karmelek nie pojechał na kastracjęjuż w sobotę zauważyłam , że ma mocno powiększone węzły chłonne.
Od razu przyszła mi na myśl białaczka, ale dzisiaj zrobiliśmy test paskowy i wyszedł na szczęście negatywny. Karmicielka mówiła, że on miał długo chore oczy więc wet podejrzewa przewlekły stan zapalny. Na razie dostał antybiotyk i steryd , za tydzień kontrola. Zadzwonię dzisiaj do potencjalnego domku , czy nadal są chętni na obydwa koty . Jeśli nie, to wolę nie myśleć co dalej . Dzisiaj zapłaciłam za Karmelka 124 zł
Atta pisze:A kiedy ubrania? Może coś na siebie dopasuję

alessandra pisze:prosze 103a, 106a, 110a

Koty będą w domu , ale będą miały możliwość wychodzenia pod kontrolą 
Koki-99 pisze:Czy mogę 9f zaklepać?

ametyst55 pisze:Państwo się nie rozmyślili i czekają na obydwa koty![]()
Bardziej się córkom Państwa podoba imię Tofik więc niech będzie TofikKoty będą w domu , ale będą miały możliwość wychodzenia pod kontrolą
Dom został sprawdzony przez znajomą z fundacji .

mamaja4 pisze:Wezmę jeszcze 12a 13a i 99a.I proszę podsumowanie,tzn możesz wysyłać,bo już dojrzałam do pławienia sie w rozpuście
Pozdrawiam,
Zuza

czarno-czarni pisze:113 a żel proszę i proszę o wysyłkę, ile płacę?
już piszę pw 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 0 gości