Nie znam tych saszetek, ale po wyglądzie już widzę, że prawdopodobnie nie podejdzie. Jeśli pomiędzy filetami pływają kawałki warzyw to tym bardziej. W którejś karmie zaplątała się marchewka to matko jaki lament był. Jakby truciznę zjadła i ją skręcało od środka Szansa by była, bo wyglądem przypomina Poesie junior, ale te warzywa.
Moje też warzyw nie jadają. Może czasem marchewkę, jak bardzo drobny kawałeczek. Ale normalnie omijają. Zuniu, gratuluję pięknej kupki!!! Sabcia wreszcie zjadła więcej past, wcześniej nie chciała.
Znalazłam kilka fajnych (krótkich) składanek walców. Dam w Kąciku, a tu taki przykład:
Poznajecie, które to? Na wszelki wypadek napiszę: 1. Opowieści Lasku Wiedeńskiego 2. Wiedeńska krew 3. Walc Cesarski 4. Życie artysty 5. Nad pięknym modrym Dunajem 6. Róże południa 7. Wino, kobieta i śpiew
Ciociu MalgWroclaw, Ciociu Anna2016, czasem trzeba sobie popłakać, wspomnieć tych, których nadal kochamy, choć są daleko, daleko... Mogę Was tylko zdalnie pomiziać na pocieszenie U nas dziś ciepło, balkon otwarty, ale nie chciałam wyjść... I jem mało, jakoś nie mam apetytu. Kotki zjadły. Sabcia
Sabcia. Ja byłam na bałkonu ale za krótko i za mało słoneczka było, bo jak było słoneczko na bałkonu to Dużej nie było Polazła se na latacze bez mię oczywiście i nic dla mię nie przyniesła, nawet piórka i miało jej nie być krótko a nie było jej długo okropecznie Ja to mam ciężkie życie z tą Dużą, miauczę ci A w misku znowuż ino miąsko Książniczka Ofelja
Miau Sabciu zmartwilam się że słabo jesz...... Wczoraj duża dala mi ćwierć tabletki na zakwaszenie sioo i....popsuło mi się brzuszku właśnie zrobiłam kopke na 2 bardzo śmierdząca. Dostałam więc probiotyk. Jeśli następna koop nie bedzie lepsza to...może Nifuroksazyd?. Zunia
No widzisz Zuniu, jaki ten brzusio delikatny. Dobrze, że teraz masz lek na brzydką kupkę Ofelio, to okropne, że Duża nie chce Ci dawać tego, co lubisz Może dlatego, że jesteś zdrowa? Ja jestem chora i Duża się cieszy, jak cokolwiek zjem Ale chyba lepiej być zdrowym, nawet z tym mniej smacznym jedzonkiem Sabcia
Miau kochane Ciocie. Miau Sabulko zjadłaś coś w nocy? Bardzo Cie kochamy! Zuniazatroskana. Miau znów rano brzydka koop taka na 2 . Apetyt słabszy. I duza już płacze . Zunia
Dac Nifuroksazyd mimo że nie ma lejacej biegunki? Duża . Edit - podałam bo zaraz ide do pracy.....prosimy o kciuki żeby to była dobra decyzja......
Miaups duża chwilkę posłuchała pięknych walcow....przypomniało się jej ...dziecinstwo
Ciociu MalgWroclaw, muszę nas pochwalić, bo ładnie zjedliśmy wszyscy, nawet ja Zuniu, dobrze, że dostałaś lek na biegunkę, na pewno był potrzebny i pomoże Sabcia MiauPS. Fajnie, że Ciocia posłuchała walców, ale boję się, że jak wspomniała dzieciństwo, to znowu płakała...
Nie płakała kochana Ciociu, jeszcze je dosłucha może wieczorem....siedzi w pracy i martwi się o mnie na na 15tą idzie do pani wet zapytać o inny lek na zakwaszenie moczu.....zapowiada się że będzie te nowe obowiązki musiała wykonywać dłużej niż 3 mce….nikt nic nie wie czy możemy brak urlopy czy nie, tzn taki urlop np. 2 tygodnie....duża czuje się jak więzień co nie może ani zachorować ani iść na urlop bo ciągle terminy.... Zunia
Zuniu, Kitek dostaje Urinowet, on jest chyba na rozpuszczanie kamieni, ale pewnie przez zakwaszanie moczu. To jest taka pasta w miękkiej minibuteleczce, wciskana bezpośrednio do pysia, albo do wylizania z talerzyka, jest dość smaczna, może by była dobra? Sabcia