Bastet myslisz gdzieś cichutko o tym, ze Offik mógłby zostać u Ciebie? Ja wiem, że super domki tymczasowe są bezcenne ale...czy Ciocia Tosia wykazuje zainteresowanie maluchem?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Slodkich snów Aniołku![]()
![]()
Bastet myslisz gdzieś cichutko o tym, ze Offik mógłby zostać u Ciebie? Ja wiem, że super domki tymczasowe są bezcenne ale...czy Ciocia Tosia wykazuje zainteresowanie maluchem?
Gosiagosia pisze:Dobranoc maluszku, słodkich snów
Zdjęcia super.
MB&Ofelia pisze:A jak zdrowie maluszka? Nie kicha już?
aga66 pisze:Taki piękny! I tyle tych bied wokoło, u mnie na wsi kotki rodzą na potęgę, przychodzą na jedzenie i widzę u nich powyciagane sutki. Ręce mi opadają i jestem taka tym zdołowanaCo się dzieje z tymi wszystkimi kotami? Sorry wyżaliłam się ale mam takiego doła z tego powodu
Bastet pisze:SabaS pisze:Slodkich snów Aniołku![]()
![]()
Hmmm... Gdyby Orfiś z Tosią się ładnie dogadali, i gdyby okazał się przytulaśny (bo Tosia nie jest - Matriś był, i bardzo mi tego brakuje) to może.... Ale nie wiem.
Na razie Tosia go ignoruje zupełnie. Irytuje ją też maluch,jak ją zaczepia..![]()
Na ten moment mogłabym go też oddać do dobrego domku.a co, tęskniłabyś za nim?![]()
![]()
Marmolada18 pisze:Bastet pisze:SabaS pisze:Slodkich snów Aniołku![]()
![]()
Hmmm... Gdyby Orfiś z Tosią się ładnie dogadali, i gdyby okazał się przytulaśny (bo Tosia nie jest - Matriś był, i bardzo mi tego brakuje) to może.... Ale nie wiem.
Na razie Tosia go ignoruje zupełnie. Irytuje ją też maluch,jak ją zaczepia..![]()
Na ten moment mogłabym go też oddać do dobrego domku.a co, tęskniłabyś za nim?![]()
![]()
Ba.... Jeszcze duuuuużo wody w Wiśle upłynie, zanim Orfinio będzie nadawał się do "pójścia na swoje". Cieszmy się tym, co jest
Maluda jest bezbłędny, przesliczny i przekochany![]()
![]()
Ale co z niego wyrosnie, to na razie tylko On wie
Tak na moje, to przydaloby mu sie towarzystwo w podobnym wieku, bo jak podrośnie, to Tosia będzie miała Krzyż Pański z urwisem
Kociak na filmiku jest do zacałowania![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, puszatek i 20 gości