DT u Bastet ♥ Trabcia i Toyka w DS. Orfik + dwie bidy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 09, 2020 18:28 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

Slodkich snów Aniołku :aniolek: :1luvu:
Bastet myslisz gdzieś cichutko o tym, ze Offik mógłby zostać u Ciebie? Ja wiem, że super domki tymczasowe są bezcenne ale...czy Ciocia Tosia wykazuje zainteresowanie maluchem?

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Sob maja 09, 2020 19:00 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

Dobranoc maluszku, słodkich snów :1luvu:
Zdjęcia super.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob maja 09, 2020 19:20 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

A jak zdrowie maluszka? Nie kicha już?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob maja 09, 2020 20:59 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

Mój maleńtaski maleńtasek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob maja 09, 2020 21:39 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

SabaS pisze:Slodkich snów Aniołku :aniolek: :1luvu:
Bastet myslisz gdzieś cichutko o tym, ze Offik mógłby zostać u Ciebie? Ja wiem, że super domki tymczasowe są bezcenne ale...czy Ciocia Tosia wykazuje zainteresowanie maluchem?

Hmmm... Gdyby Orfiś z Tosią się ładnie dogadali, i gdyby okazał się przytulaśny (bo Tosia nie jest - Matriś był, i bardzo mi tego brakuje) to może.... Ale nie wiem.

Na razie Tosia go ignoruje zupełnie. Irytuje ją też maluch,jak ją zaczepia.. :roll:

Na ten moment mogłabym go też oddać do dobrego domku.a co, tęskniłabyś za nim? :201461 :201461 :201461
Ostatnio edytowano Sob maja 09, 2020 21:45 przez Bastet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Sob maja 09, 2020 21:41 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

Gosiagosia pisze:Dobranoc maluszku, słodkich snów :1luvu:
Zdjęcia super.

Cieszę się :1luvu: Dobrej nocki..
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob maja 09, 2020 21:43 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

MB&Ofelia pisze:A jak zdrowie maluszka? Nie kicha już?

Już dużo lepiej. Antybiotyk bardzo ładnie podziałał. Jutro pokażę Wam, jaką dawkę leku mu podaję.. Tzn.jaką maleńką... Już Orficzek nie kicha, nie. :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob maja 09, 2020 21:44 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

MaryLux pisze:Mój maleńtaski maleńtasek

:1luvu:

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob maja 09, 2020 21:47 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

Czy tęskniłabym? Nie ja jedna :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Sob maja 09, 2020 23:12 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

Bastet pisze:
MaryLux pisze:Mój maleńtaski maleńtasek

:1luvu:

Obrazek

Dobranoc Maleńki :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie maja 10, 2020 5:58 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

Taki piękny! I tyle tych bied wokoło, u mnie na wsi kotki rodzą na potęgę, przychodzą na jedzenie i widzę u nich powyciagane sutki. Ręce mi opadają i jestem taka tym zdołowana :( Co się dzieje z tymi wszystkimi kotami? Sorry wyżaliłam się ale mam takiego doła z tego powodu :placz:

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie maja 10, 2020 9:05 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

aga66 pisze:Taki piękny! I tyle tych bied wokoło, u mnie na wsi kotki rodzą na potęgę, przychodzą na jedzenie i widzę u nich powyciagane sutki. Ręce mi opadają i jestem taka tym zdołowana :( Co się dzieje z tymi wszystkimi kotami? Sorry wyżaliłam się ale mam takiego doła z tego powodu :placz:

Też mi smutno, jak o tym myślę... :( No właśnie... część przeżyje, część nie - z tych maluchów... Pocieszam się, że kastruje się w PL coraz więcej kotów. Naprawdę sporo robią organizacje. U nas chyba 30 ciężarnych kocic zostało ostatnio wykastrowanych aborcyjnie. Ile kociątek niechcianych przyszłoby na świat...
Ile kociaków ma takie szczęście, jak Orfeuszek...? :(

Dziewczynki, dzisiaj dla Was PEREŁKA! Sama nie wierzę, że udało mi się taki filmik nakręcić! Łapcie! Cudowny jest! :1luvu:

Ja nie wiem, jak ja to robię, ale ważę już 406 gr! :lol: Wczoraj o tej samej porze ważyłem 366 gr. Jak można przytyć 40 gramów w ciągu doby??? I jem już czasem 18 ml mleczka na raz, a raz zjadłem 30 ml! Chyba będę małą kluseczką....

Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie maja 10, 2020 9:24 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

Bastet pisze:

Hmmm... Gdyby Orfiś z Tosią się ładnie dogadali, i gdyby okazał się przytulaśny (bo Tosia nie jest - Matriś był, i bardzo mi tego brakuje) to może.... Ale nie wiem.

Na razie Tosia go ignoruje zupełnie. Irytuje ją też maluch,jak ją zaczepia.. :roll:

Na ten moment mogłabym go też oddać do dobrego domku.a co, tęskniłabyś za nim? :201461 :201461 :201461

Ba.... Jeszcze duuuuużo wody w Wiśle upłynie, zanim Orfinio będzie nadawał się do "pójścia na swoje". Cieszmy się tym, co jest :)
Maluda jest bezbłędny, przesliczny i przekochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ale co z niego wyrosnie, to na razie tylko On wie :) Tak na moje, to przydaloby mu sie towarzystwo w podobnym wieku, bo jak podrośnie, to Tosia będzie miała Krzyż Pański z urwisem ;)
Kociak na filmiku jest do zacałowania :love: :love: :love: :love: :love:

Marmolada18

Od: Pt sie 24, 2018 10:34

Post » Nie maja 10, 2020 9:25 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

Filmik codowny i ten mały pękaty brzunio, masz rację to mały kluseczek. :1luvu: :201461

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie maja 10, 2020 9:30 Re: DT u Bastet ♥ NOWY BEJBIŚ - Orfik!

Marmolada18 pisze:
Bastet pisze:

Ba.... Jeszcze duuuuużo wody w Wiśle upłynie, zanim Orfinio będzie nadawał się do "pójścia na swoje". Cieszmy się tym, co jest :)
Maluda jest bezbłędny, przesliczny i przekochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ale co z niego wyrosnie, to na razie tylko On wie :) Tak na moje, to przydaloby mu sie towarzystwo w podobnym wieku, bo jak podrośnie, to Tosia będzie miała Krzyż Pański z urwisem ;)
Kociak na filmiku jest do zacałowania :love: :love: :love: :love: :love:

Marmoladko, powiem Ci tak w tajemnicy... ( :ryk:), że staram się o przybrane rodzeństwo w podobnym wieku dla naszego szkraba. Też uważam, że nie powinien sam dorastać... Zobaczymy... Oczywiście będzie musiał upłynąć okres dwutygodniowej kwarantanny.
Widzę po nim, że zaczepia mnie tak, jakby zaczepiał drugiego kotka, a kotka nie ma.. :( Nie wie czasem, co ze sobą zrobić i jak się bawić. Bardzo mu potrzeba drugiego kociątka.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

[poprzednia][następna]