A tu - najsłodszy ogonek ever!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:Za piękna kupę!
Przeczytałam Plemniczek zamiast Pierniczek...
Marmolada18 pisze:Małemu zdrówka! Obudziłam się dzisiaj o 6 rano, bo zagniezdzila się u nas kukułka i kuka jak zwariowanaReszta ptaszków też robi, co może, żeby nam życie urozmaicić
Oczywiście zaczęłam podczytywac miauI tak patrzyłam na małego i na filmiku i na zdjęciach. Imię wymyslilo mi się dokładnie 10 po 8-mej
. Dla mnie on jest Alik
![]()
. Dobre imię, które nie wyblaknie w praniu. A jak Kocurek podrośnie, zostanie Wielkim Alim (albo Alem
)
jolabuk5 pisze:Bastet pisze:Dzięki Wam, Kochane, za fajne propozycje imion. Ciągle myślę, co do niego najbardziej pasuje![]()
Alik - też fajne. Pierniczek była u ASK@, i jakoś z nią mi się to imię kojarzy. A Plemniczek... hahahahah... no..... nie .
A tymczasem co u malucha...? Poczytajcie!
"Cześć Wam! Jakoś zawsze witam się nogą.![]()
Ale zrobiłem matce przybranej dzisiaj kawał!![]()
![]()
![]()
Przestraszyła się, bo już półtorej doby nie robiłem kupy! A wiecie, że kupa u takich berbeci jak ja, to sprawa wagi państwowej!
I dziś o 9:30 dostałem lactulozę. A o 9:45 była kupa! Ale nie nie, to była inna kupa. Nie ta po lactulozie, tylko ta spóźniona.Ta po lactulozie będzie jutro. Albo jeszcze dzisiaj. Ale będzie jazda....!
"
Kawalarz jeden nam rośnie!
Wita się nogą - jak to w epidemiiMoże powinien się nazywać Wirusek (żartuję
)
ewkkrem pisze:Ooo, żesz. Znowu chłopak
. Trudno, trzeba pokochać co jest
. Tylko Tyćka mnie ratuje
.
Kochane maleństwo, obojętnie jak cię Twoja, przyszywana mama Bastet nazwie, i tak będziesz kociątkiem uwielbianym przez: rodziców, Lusię i Dropsa, przez Mamę Bastet, przez przyszłych Dużych i ... forum miau. Szczęściarz z Ciebie
![]()
Drops
MaryLux pisze:Marmolada18 pisze:Małemu zdrówka! Obudziłam się dzisiaj o 6 rano, bo zagniezdzila się u nas kukułka i kuka jak zwariowanaReszta ptaszków też robi, co może, żeby nam życie urozmaicić
Oczywiście zaczęłam podczytywac miauI tak patrzyłam na małego i na filmiku i na zdjęciach. Imię wymyslilo mi się dokładnie 10 po 8-mej
. Dla mnie on jest Alik
![]()
. Dobre imię, które nie wyblaknie w praniu. A jak Kocurek podrośnie, zostanie Wielkim Alim (albo Alem
)
NIEEEEEE!
Marmolada18 pisze:MaryLux pisze:Marmolada18 pisze:Małemu zdrówka! Obudziłam się dzisiaj o 6 rano, bo zagniezdzila się u nas kukułka i kuka jak zwariowanaReszta ptaszków też robi, co może, żeby nam życie urozmaicić
. Dla mnie on jest Alik
![]()
)
NIEEEEEE!
![]()
![]()
DLACZEGO???????????????????
ewkkrem pisze:On wywija, tymi łapkami jakby grał na pianinie![]()
Zdolny maluch![]()
Ciekawe, po kim to ma![]()
Drops.
Marmolada18 pisze:Przepraszam bardzoNie wiem, kto to jest JK
Ale jak nie, to nie
![]()
![]()
![]()
Jako że jestem osobą nie tylko ugodową, ale i pomyslową, zdazylam wymyslic nastepne imię, o!
Proszę: ORFIK!
Jako ze mamusia go porzuciła, to on jest sierota. Czyli orphan. Zdrobnienie: Fikuś. A jak podrosnie, bedzie Orfi
I teraz napiszę bardzo cichutko, ze to troszkę na cześć Morfa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości