Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dropsiku, a mógłbyś wstawić tu na wątek zdjęcie, które masz w podpisie - Twoje oczywiście. Nie wiem, jakie zdjęcie Lusi będę miała, więc może akurat to Twoje zielone będzie bardziej pasowało
jolabuk5 pisze:W Photoshopie wszystko możnaSpróbuję, nie obiecuję, że zaraz, ale obiecuję spróbować.
Lusiu, a które Twoje zdjęcie pasowałoby do tego zdjęcia Dropsa z pierwszej strony?
jolabuk5 pisze:Wiesz Dropsiu, ja też robię zdjęcia aparatem. Nienowoczesna jestem![]()
Będzie super, jeśli dostanę ładne zdjęcie Lusi, najlepiej kilka do wyboru. Wystarczy, jak wrzucicie na wątek
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Wiesz Dropsiu, ja też robię zdjęcia aparatem. Nienowoczesna jestem![]()
Będzie super, jeśli dostanę ładne zdjęcie Lusi, najlepiej kilka do wyboru. Wystarczy, jak wrzucicie na wątek
Jest trochę na wątku Lusi. I jeszcze 1 wyślę feletonem Dużej Dropsa
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Wiesz Dropsiu, ja też robię zdjęcia aparatem. Nienowoczesna jestem![]()
Feletonowa Lusia![]()
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Wiesz Dropsiu, ja też robię zdjęcia aparatem. Nienowoczesna jestem![]()
Feletonowa Lusia![]()
Drops.
Brzydula
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Wiesz Dropsiu, ja też robię zdjęcia aparatem. Nienowoczesna jestem![]()
Feletonowa Lusia![]()
Drops.
Brzydula
Teściowa, chcesz dostać po nosie?![]()
Drops
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości