Miejsce jest bardzo niebezpieczne bo w pobliżu znajduje się skrzyżowanie ulic, jedna z tych ulic jest bardzo ruchliwa .
Moderator: Moderatorzy
ametyst55 pisze:Zrobię jej ogłoszeniaw stodole zostali jeszcze dwaj rudzi bracia i śliczna trikolorowa mama (niestety już z następnym przychówkiem)
Miejsce jest bardzo niebezpieczne bo w pobliżu znajduje się skrzyżowanie ulic, jedna z tych ulic jest bardzo ruchliwa .
ametyst55 pisze:Jeden rudy i szylcia są bardzo proludzkie, można je miziać i brać na ręce, natomiast mama nie podchodzi do człowieka. Drugiego rudego ja nie spotkałam, ale karmicielka mówi , że przychodzi na jedzenie. Szkoda mi tych dzieciaków i mamuśkiporobię ogłoszenia i zobaczymy co z tego będzie.
mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Jeden rudy i szylcia są bardzo proludzkie, można je miziać i brać na ręce, natomiast mama nie podchodzi do człowieka. Drugiego rudego ja nie spotkałam, ale karmicielka mówi , że przychodzi na jedzenie. Szkoda mi tych dzieciaków i mamuśkiporobię ogłoszenia i zobaczymy co z tego będzie.
a ja wczoraj miałam pytanie o małego kocurka, zrób zdjecia to prześlę zainteresowanym, u nas brak maluchów
ametyst55 pisze:Klara już w domuna razie siedzi w łazience bo muszę ją jeszcze odpchlić i odrobaczyć.
Jutro zrobię zdjęcia to zobaczycie jaka to ładna dziewczynka
Tyiga pisze:Poproszę 9 i 7
ametyst55 pisze:Tyiga pisze:Poproszę 9 i 7
Dziękuję![]()
wysyłamy ?
Tyiga pisze:ametyst55 pisze:Tyiga pisze:Poproszę 9 i 7
Dziękuję![]()
wysyłamy ?
Tak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości