Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Chiko, to oczywistne że nie wyglądasz jak kocurro! jezdeś kotku i wyglądasz jak kotku! Te Duże to są niezrozumne, a śplepawe często też. Moja Duża to czasami swoich okurarów nie może znajść![]()
Lusia. Masz ładmnego nosa.
Książniczka Ofelja
Naprawdę ładny nosek mam? To dlaczego mój synuś ma taki błe, z rakiem płaskonabłonkowym?
Widocznie akurat noska Kolumb nie ma po Tobie Lusiu. Może po jakimś dziadku? Szkoda, bo Twój nosek jest uroczy![]()
Sabcia
Ciociu, ja nie chciałem chorego nosaA mama pojechała do weta, a przedtem nie dostaliśmy jeść. Ona, bo miała być głodna, a ja, żeby mi nie wyjadła...
Kolumb
ale juz dostałes jeść?
jolabuk5 pisze:No pewnie Kolumbolku, że nie chciałeś! Nikt nie chciał. Ale teraz musisz się trzymać dzielnie i być silnym kotkiem. Dostałeś już jeść? A jak wizyta Lusi w lecznicy?
Sabcia
jolabuk5 pisze:Kolumbolku, biedny nosek, ale mama jest przy Tobie, i Duża i my wszyscy trzymamy kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Koląb. To skądal okropeczny że cię Duża głodowała! Że głodowała Lusię to też skądal. Chyba czeba to zgłosić do Toza, bo fundacyja może nie wystarczyć.
Biedmnego masz tego nosu. Człowieki niby takowe mądre a nie umią wymyślić jak ci wyleczyć tego nosa.
U nas amciu było o właściwnym czasie ale nie bardzo mamy apetyta. A Duża narobiła okropecznego bałagana bo musiała odmroziać zamroziarku bo ją wieczorę źle zamkła i się olodziła. Mówi że przynajmniej wie co ma w tej zamroziarku. Ja myślę że tam też ma bałagana i za dużo niepotrzebnych rzeczów i za mało mniamuśnego miąska i wcale rypci.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze::201461dla biednej Lusieńki
MB&Ofelia pisze:Lusieńko, oczywiście że możesz przylecieć. O ile kotoloty latają. Tylko poczekaj troszkę aż się będziesz dobrze czuła po narkozie.
MB&Ofelia pisze:Lusieńko, tylko pamiętaj że jak się wychodzi z domu to trzeba mieć maseczkę. Niech ci Duża uszyje maseczkę na pyszczek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości