Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Kupiła mniejsze.
Idę pakować walizkę.
Chiko
jolabuk5 pisze:Chiko, nie pakuj walizki, tylko każ sobie postawić 2 miseczkiTak jak radził Kolumb - każda z innym jedzonkiem.
![]()
Sabcia
Chikita pisze:Sabcia Duża nie postawi dwóch. Jakby w drugiej postawiła te takie kolorowe łiskas to ja bym zjadła, ale ona ich nie kupuje.
Lusia jesteś bardzo ładna. Moja mówi, że mam budowę po ojcu i wyglądam bardziej na kocura niż kotka. Ale ona niedowidzi to się nie przejmuje.
Chiko
MB&Ofelia pisze:Chiko, to oczywistne że nie wyglądasz jak kocurro! jezdeś kotku i wyglądasz jak kotku! Te Duże to są niezrozumne, a śplepawe często też. Moja Duża to czasami swoich okurarów nie może znajść![]()
Lusia. Masz ładmnego nosa.
Książniczka Ofelja
Chikita pisze:Moja nie nosi okularów tylko wkłada drugie oko do oka, a i tak niedowidzi. Nie rozumiem. Może temu, że ma ciemne to gorzej widzi ?
Lusia taka krówkowa. Duża nigdy nie miała takiego kota. Mówi, że większość psów to była jasna, ale koty jej się jakieś ciemne trafiają.
Chiko
Chikita pisze:Okularom mówię stanowcze nie !
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Chiko, to oczywistne że nie wyglądasz jak kocurro! jezdeś kotku i wyglądasz jak kotku! Te Duże to są niezrozumne, a śplepawe często też. Moja Duża to czasami swoich okurarów nie może znajść![]()
Książniczka Ofelja
Naprawdę ładny nosek mam? To dlaczego mój synuś ma taki błe, z rakiem płaskonabłonkowym?
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Chiko, to oczywistne że nie wyglądasz jak kocurro! jezdeś kotku i wyglądasz jak kotku! Te Duże to są niezrozumne, a śplepawe często też. Moja Duża to czasami swoich okurarów nie może znajść![]()
Książniczka Ofelja
Naprawdę ładny nosek mam? To dlaczego mój synuś ma taki błe, z rakiem płaskonabłonkowym?
Widocznie akurat noska Kolumb nie ma po Tobie Lusiu. Może po jakimś dziadku? Szkoda, bo Twój nosek jest uroczy![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Chiko, to oczywistne że nie wyglądasz jak kocurro! jezdeś kotku i wyglądasz jak kotku! Te Duże to są niezrozumne, a śplepawe często też. Moja Duża to czasami swoich okurarów nie może znajść![]()
Książniczka Ofelja
Widocznie akurat noska Kolumb nie ma po Tobie Lusiu. Może po jakimś dziadku? Szkoda, bo Twój nosek jest uroczy![]()
Sabcia
Ciociu, ja nie chciałem chorego nosaA mama pojechała do weta, a przedtem nie dostaliśmy jeść. Ona, bo miała być głodna, a ja, żeby mi nie wyjadła...
Kolumb
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości