Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Ja też za dużo nie lubię No oprócz tego masowania i czesania grzebieniem. Duża trymerem go nazywa. Potem Duża z tej sierści to robi kulkę i se biegam za nią.
Z Twojej sierści też by pewnie fajna wyszła.
Chiko
Nul pisze:Lucas, a moja Duża to mi normalnie robi masaż karku! A ja wtedy daję pokaz mruuuczeniaaa... A z takiego wyczesanego mojego futerka to tez robi kulki, ale mnie one na nic, za to Bezai za nimi szaleje, bawi się z nimi, no co ina, nie wie, że to nie mysz???
Ale ja zawsze lubiłem myzianie, zawsze to znaczy odkąd w takim czymś, schronisku znaczy, wlazłem takiej jednej Dużej na kolana, a ona mnie mysiałam a ja jej mruczałem, potem ona przyszła z takim jakby nosidłem i potem jechalismy autobusem i tranwajem nr 1, potem mnie pfrzyniosła gdzies i tam nie była kilkunastu kotów, tylko ja, pan i władca, ale potem przywiexlki kiedyś jakąs bajke, a potem sam sobie na spacerze znalazłem bezie, bo chcialem iśc na tcierzyński, ja kastrat, ale bardzo wciąz lubie masaż karku, a Dużej czasem robię masaz pazurkiemAle sie nagadałem, no, namiauczałem!
To mówiłem ja, Feliks czyli Felinor Pierwszy Wielki czyli Feliś
Duża potwierdza. Kiedy się Feliś tak fajne usadowi na moich kolanach, to aż mnie korci z tym masażemNie żebym umiała, ale tak mi się faaajnie go miętosi po karku
jolabuk5 pisze:Oj to może tylko ja go jeszcze widzę? Czyli nikt go nie nagra, szkoda...
jolabuk5 pisze:To może zablokowali go np. w Niemczech? Z informacji, którą dostałam na pocztę wynika tylko, że filmik został zablokowany w zwiazku z prawami autorskimi WMG (?) i nie będzie dłużej dostepny na yt. Co wiecej, nie pojawia się na mojej stronie w przesłanych wideo. Weszlam w niego przez link z pierwszej strony Kącika Muzycznego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Silverblue i 15 gości