Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Szampon ostatnimi czasy tylko z apteki - okazał sie idealny i choć nie tani, to wydajny i nie będę zmieniać.
Różany aerozol albo jakiś płyn micelarny różany potrzebuję bo się wziął i kończy , a po tej maseczce mam potrzebę 'odnowienia' skóry trochę, po przyjściu. Ale to taka średnia potrzeba. Przejdę się jutro przez park do AstryOpowiadali, że drogerie , tak jak sklepy spożywcze, są pootwierane.
Zielarski ulubiony , za daleko.
MalgWroclaw pisze:Wczoraj poszłam spory kawałek, bo nie mogłam już wytrzymać dyskusji antyszczepionkowych i innych też na fb. Kończąc rekreacyjne przejście (chodzenie sprawia, że rozchadzam napięcie) powinnam udać się w dłuższą trasę, bo minęli mnie na wąskim chodniku dzwoniący rowerzyści. A obok droga bez samochodów, ty le, że niewygodna. Krzyczałam do nich, ale co, nic z tego.
Poza tym maski ludzie noszą pod brodami. Tak!
Nasz prezydent słusznie zauważył: nagle się okazało, że mieszkańcy mnóstwo czasu spędzają w lasach. Nie byłam w lesie od lat, w zwykłych warunkach nie mam czasu, nie mam samochodu i nie mam jak się tam dostać. Piszą w mediach, że dawno nie widziano takiego spokoju wśród zwierząt. Dziś wszyscy runą do lasów, burząc biednym zwierzakom spokój.
W sklepach zaczną łazić pięć centymetrów od siebie.
Mam okropny nastrój.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 15 gości