MaryLux pisze:ale fajna bluzeczka
Czy na tym watku można w czasie wolnym nosić coś nie z ...kotkiem???

Fani manifestuja się przede wszystkim w domu.

Dumny ze wszystkich kotów Lucas 2014

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:ale fajna bluzeczka
Anna2016 pisze:Miau Ciociu Lukas2014![]()
![]()
![]()
Zunia
Dziś zjadłam między innymi dorsza gotowanego zmieszanego z galeretką z saszetki (objętościowo samego dorsza były ze 4 łyżeczki od herbaty plus jeszcze ta galaretka z saszetki), skubnęłam ze 3 łyżeczki saszetki Mac/s polane sosem z tej samej galaretki co był polany dorsz, saszetkę Purina Proplan, ze 3 łyżeczki tuńczyka Greenwoods z wodą (tzw. zupka rybna) i...nie wiem co jeszcze zjem ale znów się kręcę![]()
![]()
![]()
[kuwetka dobowa: 1 x 2.5 + bąk]
jakoś nie widać żebym przytyła proporcjonalnie do zjadanej objętościpoczekamy, może jak powoli przejdę na zdrowsze jedzonko to będzie lepiej...?
Miauspokojnej i miauzdrowej nocy Sabciu, Kitku, Pralinko, Kubulku, Julinku i Lukasku![]()
Zazula
Anna2016 pisze:Miau Ciociu Lukas2014![]()
![]()
![]()
Zunia
Dziś zjadłam między innymi dorsza gotowanego zmieszanego z galeretką z saszetki (objętościowo samego dorsza były ze 4 łyżeczki od herbaty plus jeszcze ta galaretka z saszetki), skubnęłam ze 3 łyżeczki saszetki Mac/s polane sosem z tej samej galaretki co był polany dorsz, saszetkę Purina Proplan, ze 3 łyżeczki tuńczyka Greenwoods z wodą (tzw. zupka rybna) i...nie wiem co jeszcze zjem ale znów się kręcę![]()
![]()
![]()
[kuwetka dobowa: 1 x 2.5 + bąk]
jakoś nie widać żebym przytyła proporcjonalnie do zjadanej objętościpoczekamy, może jak powoli przejdę na zdrowsze jedzonko to będzie lepiej...?
Miauspokojnej i miauzdrowej nocy Sabciu, Kitku, Pralinko, Kubulku, Julinku i Lukasku![]()
Zazula
jolabuk5 pisze:Ciociu mir.ka, życzymy miłej niedzieli!![]()
Sabcia
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Ciociu mir.ka, życzymy miłej niedzieli!![]()
Sabcia
leniwej?![]()
umiliłam sobie dzień przywiązując pnące róże do kratki, niech rosna i kwitna juz niedługo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości