jolabuk5 pisze:Naprawdę JESTEŚ zdolna wszechstronnie! Podziwiam!
Bardzo Ci dziękuję

W tym trudnym okresie - w czasie zarazy - kiedy tak łatwo o pesymizm, a tak trudno o dobre samopoczucie, takie komplementy poprawiają mi nastrój - Dzieki wielkie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Naprawdę JESTEŚ zdolna wszechstronnie! Podziwiam!
jolabuk5 pisze:To nie komplementy, to prawda
Szalony Kot pisze:Oj teraz takich ludzi coraz mniej...
Nul pisze:Aaa, kotina, zawstydzasz mnie! No dobrze, coś tam potrafie, ale aż tyle?... Oj chyba jednak nieBez zawiści podziwiam!
Miau
Kotina pisze:jolabuk5 pisze:To nie komplementy, to prawdaSzalony Kot pisze:Oj teraz takich ludzi coraz mniej...Nul pisze:Aaa, kotina, zawstydzasz mnie! No dobrze, coś tam potrafie, ale aż tyle?... Oj chyba jednak nieBez zawiści podziwiam!
Miau
Miłe moje Słoneczka
Dziękuję![]()
Ale Wy na pewno macie inne "talenta", które są dla Was w dzisiejszych czasach bardziej przydatne ...![]()
Moje pokolenie miało w podstawówce "prace ręczne" - na których m.in. uczylismy sie przyszywać guziki, cerować, robić drobne naprawy, szydełkować czy robic na drutach
Nie wiem czy takie zajęcia dzisiaj są. Ale też dzisiaj nie ma potrzeby, aby cerować, łatać, naprawiac... itp
Nawet sprzęt RTV i AGD jest ... jednorazowego uzytku tzn na ok. 8 lat
Inne czasy, inne wymagania i potrzeby ....
Moje umiejetnosci dzisiaj rzadko się przydaja. Mamy pralki, zmywarki, a nawet odkurzacze, które same sprzątaja, w sklepach masa towaru ...![]()
Zamiast wielu codziennych, jakże czasochłonnych zajęc, możecie poświęcić czas dla siebie, na swój rozwój i hobby ...
mir.ka pisze:Kotina pisze:jolabuk5 pisze:To nie komplementy, to prawdaSzalony Kot pisze:Oj teraz takich ludzi coraz mniej...Nul pisze:Aaa, kotina, zawstydzasz mnie! No dobrze, coś tam potrafie, ale aż tyle?... Oj chyba jednak nieBez zawiści podziwiam!
Miau
Miłe moje Słoneczka
Dziękuję![]()
Ale Wy na pewno macie inne "talenta", które są dla Was w dzisiejszych czasach bardziej przydatne ...![]()
Moje pokolenie miało w podstawówce "prace ręczne" - na których m.in. uczylismy sie przyszywać guziki, cerować, robić drobne naprawy, szydełkować czy robic na drutach
Nie wiem czy takie zajęcia dzisiaj są. Ale też dzisiaj nie ma potrzeby, aby cerować, łatać, naprawiac... itp
Moje umiejetnosci dzisiaj rzadko się przydaja. Mamy pralki, zmywarki, a nawet odkurzacze, które same sprzątaja, w sklepach masa towaru ...![]()
Zamiast wielu codziennych, jakże czasochłonnych zajęc, możecie poświęcić czas dla siebie, na swój rozwój i hobby ...
jakie 8 lat dla sprzętu? często to jest okres gwarancji niestetyja własnie powoli żegnam sie z tymi niezniszczalnymi sprzętami , ponad 20 letnimi bo się zużyły, te nowe choc starannie wybierane juz tyle raczej nie posłużą
Kotina pisze:mir.ka pisze:Kotina pisze:jolabuk5 pisze:To nie komplementy, to prawdaSzalony Kot pisze:Oj teraz takich ludzi coraz mniej...Nul pisze:Aaa, kotina, zawstydzasz mnie! No dobrze, coś tam potrafie, ale aż tyle?... Oj chyba jednak nieBez zawiści podziwiam!
Miau
Miłe moje Słoneczka
Dziękuję![]()
jakie 8 lat dla sprzętu? często to jest okres gwarancji niestetyja własnie powoli żegnam sie z tymi niezniszczalnymi sprzętami , ponad 20 letnimi bo się zużyły, te nowe choc starannie wybierane juz tyle raczej nie posłużą
Na pewno nie bedę tak długo sprawne
Pamietam nasze pierwsze sprzety - pralka, lodówka, TV - ponad 20 lat funkcjonowały bez zarzutu
A nawet, gdy się zepsuły, to prawie każdy facet umiał to naprawic.
Teraz - zapomnij - brak części, bo nie produkuja juz
Szalony Kot pisze:Ja jestem totalnie lewa do szycia. A jednak przy dzieciach by się przydało. Jak staram się ćwiczyć i ceruje skarpetki, to ich się nie da nosić potem
mir.ka pisze:Moje palmy areki
Mała rośnie imponująco, a duża - jakoś słabo. Musze chyba kupic jej jakąś odżywkę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości