Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:No to Kropka Noci chyba pozazdrościła, bo też musiałam rano po niej sprzątaćco z tymi kotami?
Marzenia11 pisze:sqbi90 pisze:
Tutaj link do zrzutki: https://zrzutka.pl/y72mnp
Tutaj nr konta do wpłat zza granicy albo gdyby komuś nie udało się wpłacić poprzez zrzutkę:
Justyna Slezak,
PL 29 1160 2202 0000 0004 5581 6571,
BIC(SWIFT): BIGBPLPW
Temat dowolny, konto jest przeznaczone wyłącznie na potrzeby Synusia.
Miau?
Już tylko 800zł brakuje!!!!!
SabaS pisze:Będzie dobrze, musi byćpotrzymam za wyniki Milenki
![]()
a ja jutro urywam się z pracy zdalnej i jadę z Kropką znów do weta. Ma złe, a nawet jeszcze gorsze niż poprzednio wyniki moczubędzie miała zmierzone ciśnienie. Co ciekawe, miała robione badanie SDMA i wyszło poniżej wartości, która wskazywałaby na jakiekolwiek problemy z nerkami
Więc o co chodzi???
SabaS pisze:Ma znów bardzo dużo białka, jutro będę mieć wyniki to zobaczę, jak to wygląda. A jak się ma dzisiaj Milenka? i Notka, i Nucia?
Marzenia11 pisze:Potrzebuje jeszcze polecenia jakichs nozyczek do kocich pazurów. Ja MUSZE w koncu obcinac pazurki Milence - od tygodnia walczyłam z wyrwanym pazurem, pryskałam octaniseptem, potem przemywałam borasolem, bo przy małym palcu było czarna, czyli podejrzewana już wcześniej przez wet grzybica, no i zonk, jak już się zrobiło dobrze to pazur przedostatni, ktory był piekny i długi pokruszył się, jest w strzępach i ją boli. Nie mam wyjścia, musze obcinać.
Polecicie coś dobrego do obcinania?
Marzenia11 pisze:SabaS pisze:Ma znów bardzo dużo białka, jutro będę mieć wyniki to zobaczę, jak to wygląda. A jak się ma dzisiaj Milenka? i Notka, i Nucia?
a ile? Badałaś stosunek białka do kreatyniny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Claude-meave, Google [Bot] i 173 gości