MaryLux pisze:Alyaa pisze:Kuskus jest dobry i fajny dla Dużych, Lusiu.
Za dużo pracy
Duża

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Za dużo pracy
Duża
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Kuskus jest dobry i fajny dla Dużych, Lusiu.
Za dużo pracy
Duża
ewkkrem pisze:Luśkaaaa! Jesz???!!!
Ja dziś wszamałem śniadanko. Nawet sporo.
Twój Drops
ewkkrem pisze:Fajnie. Jedz z miseczki Kolumba o on niech je z Twojej
![]()
Drops.
jolabuk5 pisze:Wspaniale Lusiu i Dropsie!![]()
![]()
Jedzcie i nie martwcie Dużych!
![]()
Sabcia
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Fajnie. Jedz z miseczki Kolumba o on niech je z Twojej
![]()
Drops.
Nie pozwolę mu
Za dużo pracy
Duża
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Fajnie. Jedz z miseczki Kolumba o on niech je z Twojej
![]()
Drops.
Nie pozwolę mu
Lusiu, przecież to Twój synek! Jak mu zjesz z miseczki, to on musi zjeść coś innego!
Sabcia
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Kuskus jest dobry i fajny dla Dużych, Lusiu.
Za dużo pracy
Duża
Jakie dużo pracy! To jest dopiero łatwe w obsłudze. Wsypujesz do miseczki, zalewasz gorącą wodą, czekasz kilka minut, mieszasz i gotowe.
Podpisano: nie znosząca gotować Duża
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Fajnie. Jedz z miseczki Kolumba o on niech je z Twojej
![]()
Drops.
Nie pozwolę mu
Lusiu, przecież to Twój synek! Jak mu zjesz z miseczki, to on musi zjeść coś innego!
Sabcia
Ale on ma w miseczce to samo, co ja. Niech mu Duża dołoży
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Fajnie. Jedz z miseczki Kolumba o on niech je z Twojej
![]()
Drops.
Nie pozwolę mu
Sabcia
Ale on ma w miseczce to samo, co ja. Niech mu Duża dołoży
Jak dołoży, to jedzonko w Twojej miseczce się zmarnuje![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości