Na nią też źle wpłynęła zmiana czasu, choć gorzej wpływa kwarantanna państwowa. Kotek poczuł wiosnę i chętnie by wybrał się na spacer, a tu nie wolno.
Siatko balkonowa przybywaj.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:http://muka.pl/i2585,kot,pies,przebranie
Lilo mój Lilo Mążu ukoffany. Czekaj na mię cierpliwnie bo chwilkowo nie mogę lecieć bo mamy takową śnieżnicu za oknę że kotolota by zdmuchło!![]()
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:http://muka.pl/i2585,kot,pies,przebranie
Lilo mój Lilo Mążu ukoffany. Czekaj na mię cierpliwnie bo chwilkowo nie mogę lecieć bo mamy takową śnieżnicu za oknę że kotolota by zdmuchło!![]()
Książniczka Ofelja
Co to śnieżnicu?
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:http://muka.pl/i2585,kot,pies,przebranie
Książniczka Ofelja
Co to śnieżnicu?
Lusia,
to takie coś białego i zimnego co pada z nieba.
Później jak się idzie na dwór to tak fajnie się po tym skacze. Tylko, że mama i tata krzyczą, że będę chora i nie pozwalają mi się bawić.
Nala smutna
Dyktatura pisze:Siatka zamówiona. Umowa podpisana. Portfel się popłakał. Nie ważne. Zaznaczyłam głównym zainteresowanym, że to ich prezent zajączowo-urodzinowo-bożonarodzeniowy i niech nie miałkają już o nic inszego bo wykastruję drugi raz.
Popatrzyli jak na potłuczoną i kazali nałożyć sobie kolację. Ech...![]()
![]()
Dyktatura pisze:Siatka zamówiona. Umowa podpisana. Portfel się popłakał. Nie ważne. Zaznaczyłam głównym zainteresowanym, że to ich prezent zajączowo-urodzinowo-bożonarodzeniowy i niech nie miałkają już o nic inszego bo wykastruję drugi raz.
![]()
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:Siatka zamówiona. Umowa podpisana. Portfel się popłakał. Nie ważne. Zaznaczyłam głównym zainteresowanym, że to ich prezent zajączowo-urodzinowo-bożonarodzeniowy i niech nie miałkają już o nic inszego bo wykastruję drugi raz.
![]()
![]()
![]()
![]()
mi rośnie kolejny skoczek
też będę musiała założyć na drugim balkonie siatkę![]()
ile wrocław sobie liczy za ową usługę
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Dyktatura pisze:Siatka zamówiona. Umowa podpisana. Portfel się popłakał. Nie ważne. Zaznaczyłam głównym zainteresowanym, że to ich prezent zajączowo-urodzinowo-bożonarodzeniowy i niech nie miałkają już o nic inszego bo wykastruję drugi raz.
![]()
![]()
![]()
![]()
mi rośnie kolejny skoczek
też będę musiała założyć na drugim balkonie siatkę![]()
ile wrocław sobie liczy za ową usługę
Firma Lilu jest droga ale robią najsolidniej i bardzo estetycznie. Za taki balkon jak nasz, ale bez sąsiada u góry 2500 zł, my mamy sąsiada więc 1800 zł. Jest to montaż bezinwazyjny dlatego drożej. Warto do nich zadzwonić i popytać.
MB&Ofelia pisze:Kiedy się siatkujecie?
Ja już niecierpliwie liczę dni (a to jeszcze tak dłuuuugo!) bo Ofelia zaczyna poskrobywać w drzwi balkonowe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości