Chcialbym tutaj poskarzyc się na Dużą, zamiast nam udusic rybke zrobiła dla Dużego chalke drozdzowa. Ha, ha... nie wyszla jej bo jest taka... rozlana. Dobrze jej tak. Lucas
lucas 2014 pisze: Chcialbym tutaj poskarzyc się na Dużą, zamiast nam udusic rybke zrobiła dla Dużego chalke drozdzowa. Ha, ha... nie wyszla jej bo jest taka... rozlana. Dobrze jej tak. Lucas
lucas 2014 pisze: Chcialbym tutaj poskarzyc się na Dużą, zamiast nam udusic rybke zrobiła dla Dużego chalke drozdzowa. Ha, ha... nie wyszla jej bo jest taka... rozlana. Dobrze jej tak. Lucas
Smakowicie wygląda.
też tak uważam
ja mam ochote na cos słodkiego, ale nie chce mi się piec
Moja duża by z tej bułki tylko okruszki zostawiła mniaaam Zunia
Duża zrobiła Duzemu 28 kotletow mielonych Duży kupil mieso z ekologicznej chodowli. Duża jest zla, Duży sam nigdy nie zje tyle ale jego miesozerny kolega sie bardzo ucieszy z niespodzianki. Moja rybka sie "dusi". Lucas
lucas 2014 pisze: Duża zrobiła Duzemu 28 kotletow mielonych Duży kupil mieso z ekologicznej chodowli. Duża jest zla, Duży sam nigdy nie zje tyle ale jego miesozerny kolega sie bardzo ucieszy z niespodzianki. Moja rybka sie "dusi". Lucas
Uwielbiam kotleciki międlone a jeszcze takie z odrobiną cebulki , papryki, zielonej pietruszko...mmmm może kupię drobiowe i usmażę w tym tygodniu ? może, może...