Wiesz co Sabciu, popołudniowa koopka była w połowie plackowata, ciemna ale plackowata. Duza nie może teraz podejść do weta ale jeśli to się utrzyma to jak skonczy zwolnienie to zapyta pani wet czy może mi przez dłuższy czas tzn np ze 20-30 dni dawać choć po pół kapsulki probiotyku. Bo moze oprócz chorej wątroby ja jednak mam coś nie tak z jelitami? .... Albo.....spróbować dodać trochę enzymów trawiennych i poobserwować z 5 dni...? Zunia
Ostatnio edytowano Wto mar 17, 2020 23:19 przez Anna2016, łącznie edytowano 1 raz
Zuniu, oczywiście, trzeba trochę poeksperymentować, dobrze, że Twoja Duża ma pomysły. A my jesteśmy w epicentrum zarazy! Nasza Duża mówi, że w Łodzi (i okolicznych 3 powiatach) jest najwięcej zakażeń w Polsce Sabcia
Ciociuuuu Nie wychodz z domu!!!!! Chociaż to może jest efekt gęstości zaludnienia??? W Łódzkim jest więcej mieszkańców niż np w podlaskim i dlatego??? Żeby to wiedzieć trzeba liczbę mieszkańców podzielić przez liczbę zakażonych. ...?? Zuniaststystyk
Miauk, koopka rano na 4 Duża czuje się polamana , od dziś ma włączyć antybiotyk..... Będzie zdrowi Sabciu , Kitku, Pralinko ,Kubusiu, Kluseczko i Sylwusiu , Julinku Lukasku i Ciocie Zunia
Masz rację Ciociu, nie trzeba panikować, my też nie panikujemy. Kotki zjadły śniadanko. Było wcześnie, bo Kitek wczoraj się przejadł i rzygnął całą kolacją świeżutko połkniętą, przez co rano był głodny i budził Dużą już od 7 rano (a Duża poszła spać o 6.00, tak jej się dobrzy yt oglądało ). Ale Kitek bardzo prosił, więc o 8.00 wstała i dała jeść. Ja jem malutko, ale wczoraj zjadłam trochę mięska i kilka past. Ale teraz jeszcze dla mnie za wcześnie.
Zuniu, dobrze, że Duża weźmie antybiotyk, czasem trzeba! Fajnie, że kupli cały czas ładne Zdrówka dla wszystkich Sabcia
Kitku kochany, szkoda jedzonka żeby tak od razy z brzusia wylatywało Jestem jakaś niewyraźna dziś, futerko jakby nastroszone bardziej??? Może to pęcherz??? trzeba by sprawdzić...ale duża musi siedzieć w domu a nie po wetach jedździć... Zunia
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga