A żwirek z bitiby rano dotarł. Sąsiadka zamówiła zarełko w piątek w zoo+, też już podobno wczoraj przyszło.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Aaa no task, momentami było jak w lecie, zdjęłam kurtkę i paradowałam w bluzie
A żwirek z bitiby rano dotarł. Sąsiadka zamówiła zarełko w piątek w zoo+, też już podobno wczoraj przyszło.
Nul pisze:Ja zamawiałm w bitibie w czwartek, w piatek przyszedł mejl, że mozliwe są opóźnienia, no i paczka dzisiaj jest. Więc może do was przytupie jutro? najpierw przyszedłsms, że z uwagi an obostrzenia można poprosic kuriera o zostawienie przed drzwiami itp...
alessandra pisze:nieustajace kciuki za Dżekusia![]()
![]()
mało mnie tu , ale myslami jestem z Wami
SabaS pisze:Cały czas kciuki za DżekusiaPrzynajmniej jeden stres dzisiaj mniej dla piesia.
Paczka z zoo+ z soboty odebrana wczoraj, z piątku ma być dzisiaj. Chyba zależy co się zamówiło i jaka dostępność danego towaru. Wczoraj w Biedrze o 18 ludzi garstka, mięso pojedyncze tacki, ale było (polędwiczki indycze dla Kropki kupiłama co), srajtaśmy, ręczników i chusteczek prawie pod sufit. Chyba pierwszy szał zakupowy minął
Ewa L. pisze:Pozdrawiamy
Gosiagosia pisze:Pozdrawiam, jestem czytam. Nie chcę mi się pisaću nas zaczyna być nieciekawa sytuacja, rząd kłamie że wszystko pod kontrolą.
Tylko czyją
Gosiagosia pisze:Pozdrawiam, jestem czytam. Nie chcę mi się pisaću nas zaczyna być nieciekawa sytuacja, rząd kłamie że wszystko pod kontrolą.
Tylko czyją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości