Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 17, 2020 15:23 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27- Jake jutro badania :(

Aaa no task, momentami było jak w lecie, zdjęłam kurtkę i paradowałam w bluzie :)

A żwirek z bitiby rano dotarł. Sąsiadka zamówiła zarełko w piątek w zoo+, też już podobno wczoraj przyszło.
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Wto mar 17, 2020 15:41 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27- Jake jutro badania :(

Nul pisze:Aaa no task, momentami było jak w lecie, zdjęłam kurtkę i paradowałam w bluzie :)

A żwirek z bitiby rano dotarł. Sąsiadka zamówiła zarełko w piątek w zoo+, też już podobno wczoraj przyszło.

a do nas jeszcze nie przyszła paka zamówiona też w piątek :(

ale może to wszystko zalezy od tego co sie zamówiło
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto mar 17, 2020 15:46 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27- Jake jutro badania :(

Ja zamawiałm w bitibie w czwartek, w piatek przyszedł mejl, że mozliwe są opóźnienia, no i paczka dzisiaj jest. Więc może do was przytupie jutro? najpierw przyszedłsms, że z uwagi an obostrzenia można poprosic kuriera o zostawienie przed drzwiami itp... :)
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Wto mar 17, 2020 15:56 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27- Jake jutro badania :(

Nul pisze:Ja zamawiałm w bitibie w czwartek, w piatek przyszedł mejl, że mozliwe są opóźnienia, no i paczka dzisiaj jest. Więc może do was przytupie jutro? najpierw przyszedłsms, że z uwagi an obostrzenia można poprosic kuriera o zostawienie przed drzwiami itp... :)

Mnie i tak zawsze tylko przenosi przez furtkę i zostawia pod drzwiami domu. Nieraz było tak , ze jak przesyłka lekka to dostawcy podrzucali pod drzwi jak nas nie było, ale tej raczej tak sie nie da , bo jednak ciężka :( , a nas co chwilę nie będzie w domu, bo będziemy jeździć z pieskiem do weta.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto mar 17, 2020 16:02 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27- Jake jutro badania :(

nieustajace kciuki za Dżekusia :ok: :ok: :ok: mało mnie tu , ale myslami jestem z Wami :kotek:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro mar 18, 2020 7:58 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27- Jake jutro badania :(

alessandra pisze:nieustajace kciuki za Dżekusia :ok: :ok: :ok: mało mnie tu , ale myslami jestem z Wami :kotek:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro mar 18, 2020 8:14 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27

Właśnie dzwonił wet, że Dżekuś jednak dzisiaj nie będzie badany, bo laboratoria ograniczyły pracę. Usg też nie będzie miał robionego , bo to miało być powiązane. Nie jest to pilna sprawa na już
i musimy przeczekać , aż sytuacja się uspokoi. Piesek w miarę dobrze się czuje i to jest ważne, choc dokładną diagnozę tez trzeba postawić.
Obrazek

mir.ka

Post » Śro mar 18, 2020 8:28 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27

Cały czas kciuki za Dżekusia :ok: Przynajmniej jeden stres dzisiaj mniej dla piesia.
Paczka z zoo+ z soboty odebrana wczoraj, z piątku ma być dzisiaj. Chyba zależy co się zamówiło i jaka dostępność danego towaru. Wczoraj w Biedrze o 18 ludzi garstka, mięso pojedyncze tacki, ale było (polędwiczki indycze dla Kropki kupiłam :) a co), srajtaśmy, ręczników i chusteczek prawie pod sufit. Chyba pierwszy szał zakupowy minął :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Śro mar 18, 2020 9:03 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27

SabaS pisze:Cały czas kciuki za Dżekusia :ok: Przynajmniej jeden stres dzisiaj mniej dla piesia.
Paczka z zoo+ z soboty odebrana wczoraj, z piątku ma być dzisiaj. Chyba zależy co się zamówiło i jaka dostępność danego towaru. Wczoraj w Biedrze o 18 ludzi garstka, mięso pojedyncze tacki, ale było (polędwiczki indycze dla Kropki kupiłam :) a co), srajtaśmy, ręczników i chusteczek prawie pod sufit. Chyba pierwszy szał zakupowy minął :ok:

Ale stres i tak nas czeka za jakis czas, ale już w spokojniejszych czasach i oby szybko.
My dostawę mięsa i nabiału mamy mieć w piątek :wink:
U nas o paczce z zoo+ z piatku nadal nic nie słychać, chyba tak jak piszesz, czegos moze nie byc z tego co zamówiłam :(
Obrazek

mir.ka

Post » Śro mar 18, 2020 18:39 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27

Pozdrawiamy :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw mar 19, 2020 9:12 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27

Ewa L. pisze:Pozdrawiamy :1luvu:

:1luvu: :piwa:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw mar 19, 2020 11:23 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27

Dzisiaj nareszcie będzie paczka z zooplusa, już dostałam smsa z DPD, ale nie precyzują o której bedzie dostarczona :( Zooplus tak się ociągał z przesyłką ,ze wczoraj zrobiłam zwierzakom zamówienie w Dolinie Noteci, bo środa u nich to dzień darmowej dostawy. Zwykle paczka była w piatek, ale teraz będzie opóźniona bo oni też mają więcej zamówień.
Obrazek

mir.ka

Post » Czw mar 19, 2020 14:37 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27

Pozdrawiam, jestem czytam. Nie chcę mi się pisać :placz: u nas zaczyna być nieciekawa sytuacja, rząd kłamie że wszystko pod kontrolą. :strach: Tylko czyją :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw mar 19, 2020 14:51 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27

Gosiagosia pisze:Pozdrawiam, jestem czytam. Nie chcę mi się pisać :placz: u nas zaczyna być nieciekawa sytuacja, rząd kłamie że wszystko pod kontrolą. :strach: Tylko czyją :placz:

Jestem tego samego zdania ... :(
Za jakiś czas wielu za tą dezinformację zapłaci :strach:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Czw mar 19, 2020 15:04 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 27

Gosiagosia pisze:Pozdrawiam, jestem czytam. Nie chcę mi się pisać :placz: u nas zaczyna być nieciekawa sytuacja, rząd kłamie że wszystko pod kontrolą. :strach: Tylko czyją :placz:

Jesteś w nieciekawej sytuacji bo musisz być codziennie w pracy :(
Ja mam mozliwość pracy zdalnej, nie muszę wychodzić z domu, jedynie z pieskiem na spacer lub co kilka dni do sklepu, na drobne zakupy jedzenia dla podtrzymania życia.
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]