MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Załóżcie jej kwarantannę, niech posiedzi w domu!![]()
Sabcia
Jak to zrobić?
Kulomb
Może ją wyciągnąć na balkon i trochę wychłodzić? Jak złapie katar, to już będzie musiała siedzieć w domu

Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Załóżcie jej kwarantannę, niech posiedzi w domu!![]()
Sabcia
Jak to zrobić?
Kulomb
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Załóżcie jej kwarantannę, niech posiedzi w domu!![]()
Sabcia
Jak to zrobić?
Kulomb
Może ją wyciągnąć na balkon i trochę wychłodzić? Jak złapie katar, to już będzie musiała siedzieć w domu![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:To tylko można ją brać na litość, że Wy tacy biedni, samotni... Spragnieni ciepła i ludzkiej obecności... Tylko nie wiem, czy Kolumbolek potrafi tak się przymilać![]()
![]()
Sabcia
MalgWroclaw pisze:Człowiek musi jakoś zarabiać i jakoś żyć
MB&Ofelia pisze:https://demotywatory.pl/4981400/Polska-kwiecien-2020
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To tylko można ją brać na litość, że Wy tacy biedni, samotni... Spragnieni ciepła i ludzkiej obecności... Tylko nie wiem, czy Kolumbolek potrafi tak się przymilać![]()
![]()
Sabcia
Nie potrafię, boję się
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To tylko można ją brać na litość, że Wy tacy biedni, samotni... Spragnieni ciepła i ludzkiej obecności... Tylko nie wiem, czy Kolumbolek potrafi tak się przymilać![]()
![]()
Sabcia
Nie potrafię, boję się
Tak myślałam Kolumbolku![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Koląb. Jak się będziesz bojał to popaczaj na Małą Ciorną. Wię że nie ma na co paczać bo piąkna to ona specjalmnie nie jezd, ale o to chodzi że ona się kiedyś bojała własmnego cienia i jak przytuptali goście to tak nawiewała że się kurzało za nią. A teraz ino na chwilku się chowie a późmniej wystawia łepa. Jak ta tajfłapa umi się mniej bojać to ty też.
Książniczka Ofelja
MalgWroclaw pisze:Potrzebujecie czegoś, Mary? Może pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości