14 kociąt CK czeka na Wspaniałych Ludzi (część I 2005)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 16, 2005 10:56

dziękuję za powitanie mnie na forum:) jednego kotka wezmę na pewno! a jeśli się dobrze zastanowię to może nawet wezmę oba kotki! Kotek mieszkałby w bloku w mieszkaniu bez balkonu! Jednego kotka już miałam, także wiem jakie obowiązki się pojawią w związku z posiadaniem kotka! Ma jeszcze nawet kuwetkę po tamtym kotku!! Ponieważ jestem nowa na forum to nie za bardzo wiem jak tu się połapać w tej długiej liście użytkowników żeby móc napisac np na PW. Dlatego podam swojego maila dagmarcia@vp.pl ! Czekam na dalsze informacje!

daga82

Od: Śro cze 15, 2005 20:41

Post » Czw cze 16, 2005 11:16

Dodam może jeszcze że jestem z wrocławia:)

daga82

Od: Śro cze 15, 2005 20:41

Post » Czw cze 16, 2005 13:05

Daga, pod postem Rysi znajdziesz taka ikonke "pw" - jak ja nacisniesz to bedziesz mogla napisac wiadomosc.
I witaj na forum :)

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Pt cze 17, 2005 8:23

Do gory maluchy !

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Pt cze 17, 2005 13:16

Uprzejmie donosze, ze dzis okolo godziny 6 rano obudzialam dwa cudowne aniolki w Warszawie :D Popatrzyly jak na wariatke i dalej poszly spac :lol:

Sa juz ze mna Felicja i Fineczka. Tak grzecznych kociakow to dawno nie widzialam 8O Sa przeslodkie, ukochane, przepiekne, maja zupelnie rozne upodobania :1luvu:

Matko jak ja ja oddam :roll:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Pt cze 17, 2005 14:39

Ann_pl pisze:Uprzejmie donosze, ze dzis okolo godziny 6 rano obudzialam dwa cudowne aniolki w Warszawie :D Popatrzyly jak na wariatke i dalej poszly spac :lol:

Sa juz ze mna Felicja i Fineczka. Tak grzecznych kociakow to dawno nie widzialam 8O Sa przeslodkie, ukochane, przepiekne, maja zupelnie rozne upodobania :1luvu:

z bólem serca Ann
z troską w duszy
w pewne ręce
ze łzami w oczach
Gość

Post » Pt cze 17, 2005 14:47

Anonymous pisze:
Ann_pl pisze:Uprzejmie donosze, ze dzis okolo godziny 6 rano obudzialam dwa cudowne aniolki w Warszawie :D Popatrzyly jak na wariatke i dalej poszly spac :lol:

z bólem serca Ann
z troską w duszy
w pewne ręce
ze łzami w oczach

to ja Batka
tylko się nie zalogowałam :oops:

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pt cze 17, 2005 22:51

Batka pisze:
Anonymous pisze:

z bólem serca Ann
z troską w duszy
w pewne ręce
ze łzami w oczach

to ja Batka
tylko się nie zalogowałam :oops:

Ładnie to napisałaś Batka :)

Trzeba je oddać żeby mieć dom dla innych. I za każdym się tęskni już potem. Musimy pamiętać, że jesteśmy tylko mostem dla nich do lepszego życia. I to wieczne pożegnanie i za każdym razem gdzieś na dnie odpychana myśl - ty musisz zostać, ty zostaniesz ze mną...

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Sob cze 18, 2005 12:00

co u kotków?
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Nie cze 19, 2005 18:34 Finka

Trochę się pogubiłam, ale na pewno ktoś mi powie: czy Finka już ma kogoś, kto ją zabierze od Ann? Tak na stałe?
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie cze 19, 2005 18:38

Yasmin pisze:co u kotków?

Dotychczasowa brygada ma się świetnie, z niecierpliwością czeka na domy.
Za to dzisiaj przyjęłam trzy ok. 2tygodniowe kociaki.
Ktoś je wyrzucił z samochodu - podjechał do parku i wyrzucił w krzaki (o ile wierzyć zeznaniom dzieci).
Wszystkie mają straszną biegunkę - były karmione krowim mlekiem zanim je dostałam.
Jeden kociaczek (System) jest bardzo wychudzony i bardzo boli go brzuszek - kładąc się podwija łapeczki pod siebie. Jest słaby i prawie nie chce jeść. :(
Zdjęcia maluszków są już na pierwszej stronie wątku.

Dziękuję za pomoc w transporcie kociaków do Warszawy Liwii i jej TŻowi. 8)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie cze 19, 2005 18:38 Re: Finka

anita5 pisze:Trochę się pogubiłam, ale na pewno ktoś mi powie: czy Finka już ma kogoś, kto ją zabierze od Ann? Tak na stałe?

Nie, ona nadal czeka na dom, w Warszawie.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie cze 19, 2005 18:57

Aha, faktycznie, teraz doczytałam o Fince. Szkoda, że tak daleko pojechała....
Finka

Post » Nie cze 19, 2005 19:52

przez weekend byłam u Ann_pl
widziałam Finke i Felicję
sa przecudowne

zakochałam sie z Felicji
jest prześlicznym kangurkiem
cuudne stópki :love:

dziewczynki cudnie barszakują i śpią na drapaczku :D

Ann - zdjecia koniecznie !!!! :D
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Nie cze 19, 2005 20:05

Dzis byla u nas Magna79 i zrobila kilka zdjec dziewczynkom :mrgreen: Mam nadzieje, ze wstawi w watku.

A panieneczki maja sie bardzo dobrze. Jedza, spia, odwiedziaja kuwetke i prowadza wojny o tubke na drapaku :lol: Jedna i druga chca tam spac, ale wciaz wygrywa Fineczka :twisted:

I komu za daleko do Warszawy po Fineczke? Ja bym za nia na drugi koniec swiata pojechala :twisted:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

[poprzednia][następna]