Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ann_pl pisze:Uprzejmie donosze, ze dzis okolo godziny 6 rano obudzialam dwa cudowne aniolki w WarszawiePopatrzyly jak na wariatke i dalej poszly spac
![]()
Sa juz ze mna Felicja i Fineczka. Tak grzecznych kociakow to dawno nie widzialamSa przeslodkie, ukochane, przepiekne, maja zupelnie rozne upodobania
Matko jak ja ja oddam
Anonymous pisze:Ann_pl pisze:Uprzejmie donosze, ze dzis okolo godziny 6 rano obudzialam dwa cudowne aniolki w WarszawiePopatrzyly jak na wariatke i dalej poszly spac
![]()
Sa juz ze mna Felicja i Fineczka. Tak grzecznych kociakow to dawno nie widzialamSa przeslodkie, ukochane, przepiekne, maja zupelnie rozne upodobania
Matko jak ja ja oddam
z bólem serca Ann
z troską w duszy
w pewne ręce
ze łzami w oczach
Batka pisze:Anonymous pisze:Ann_pl pisze:Uprzejmie donosze, ze dzis okolo godziny 6 rano obudzialam dwa cudowne aniolki w WarszawiePopatrzyly jak na wariatke i dalej poszly spac
![]()
Matko jak ja ja oddam
z bólem serca Ann
z troską w duszy
w pewne ręce
ze łzami w oczach
to ja Batka
tylko się nie zalogowałam![]()
Yasmin pisze:co u kotków?
anita5 pisze:Trochę się pogubiłam, ale na pewno ktoś mi powie: czy Finka już ma kogoś, kto ją zabierze od Ann? Tak na stałe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo i 62 gości