Dostałam śniadanie, ale nie bardzo chcę jeść. Duża była na podwórku, tam pilnowała, żeby kot sobie spokojnie zjadł Pralcia Jestem ostrożna Klusia Kot czekał, a potem miał minę: "czekałem na ciebie, to ty możesz poczekać, aż zjem".
Pralciu zjedz troszeczkę My już po śniadaniu, wylizaliśmy sosik, jak zwykle Klusiu, nie bój się, Duża Cię kocha i na pewno nie będzie Cię stresować Fajnie, że kotek zjadł Kitek
One maja takie podejscie. Jestesmy personelem obslugujacym.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Pralcia moja koleszanku. Mało czy dużo ale amciaj i coby było mniamuśne. A najlepsiej amciaj dużo i mniamuśnie. Kluseczka. ja czasami lubiam buziaczki w łepcia. Mała Ciorna troszku się boja ale jak se zrobiają najsampierw z Dużą tryk, to późmniej pozwala se cmoknąć łepcia i już się nie boja. Może wy z Ciocią MalgWroclaw też se musicie najsampierw zrobiać tryk? Lizam was wszystkich po uszkach Książniczka Ofelja
Ciesze sie gdy apetyt dopisuje. Przerazona bylam gdy 1 dnia kot jak mi sie wydawalo nie jadl.
U nas wszystko dobrze.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Pralciu jak jadłaś w nocy, to rano mogłaś nie być głodna. Ważne, że coś było w brzuszku My wcześnie mieliśmy śniadanie, bo przed południem ma przyjść ciocia Ewa mrau, więc Duża musiała się sprężyć Kitek