Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:Mnie podano ten numer: 71 320 53 71.Tam pani powiedziała mi, że do końca marca terminów brak, a na kwiecień jeszcze nie rejestrują..
Zarejestrowałam się do Niedzielskich na 16 marca.
Ziemosław pisze:Bastet pisze:Mnie podano ten numer: 71 320 53 71.Tam pani powiedziała mi, że do końca marca terminów brak, a na kwiecień jeszcze nie rejestrują..
Zarejestrowałam się do Niedzielskich na 16 marca.
O, to może się spotkamy. My na 8 rano, a Wy?
Ziemosław pisze:No niestety
Już sama nie wiem na co mam liczyć ani mieć nadzieję.
Bastet pisze:Podzielę się z Wami jeszcze innymi dobrymi wieściami.
Jakiś tydzień temu dostałam smsa z prośbą o opiekę nad maleństwem, które mama odrzuciła. Ale powiedziałam, że skoro jest mama, to trzeba zrobić wszystko, by malucha zaakceptowała. Posłuchali mojej rady, karmili małe z butelki tuż przy mamie i potem szybko do sutka. Udało się. Dziś mama się nim opiekuje cudownie, a wyglądają tak: (podejrzanie Liptonkowato...)
Bastet pisze:Jesteśmy po wecie dzis. Matriś dostał stały zestaw leków. Lekarka ucieszyła się, że jest poprawa. Faktycznie jest - potwierdziła. Natomiast powiedziała, że nie wiadomo, czy to nie jest jakiś guz w główce, na który podziałał steryd i go np. obkurczył... Wyniki na toxo najszybciej chyba w czwartek...
Zarejestruję się na rezonans... Cieszę się na dziś, ale nie mam odwagi ogólnie się cieszyć..
Ziemosław pisze:Jak tam malutki dzisiaj?
maczkowa pisze:jak to dobrze)) ale mina Tośki na sam koniec filmu- bezcenna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości