Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Tosiu i Matrisiu chciałem Was zaprosici na mój silub z Ofeljom. O tu: viewtopic.php?f=46&t=198457
Fiem, sze z Waszym zdrofiem nie najlepiej ale jakbysicie siem lepiej poczuli to kszesełka dla Was som.
Pozdrawiam
Lilo
MB&Ofelia pisze:Coś mi dzwoni że tasiemiec może powędrować do mózgu. Ale mam nadzieję że to nie to. Chociaż pchły przenoszą tasiemca.
PS. Z tego co na szybkiego przeczytałam o tasiemcu to dobrze by było jego też na cito wykluczyć, co prawda u ludzi ale tasiemiec w mózgu może powodować otępienie. Tak jak pisałam mam nadzieję że to nie to.
Blue pisze:Wiesz, przy hipoglikemii też mogą być takie objawy...
Jesteś w stanie bezpiecznie podać mu do pyszczka troch wody z cukrem lub jeszcze lepiej z miodem?
Przełknie bez problemu?
On je?
ewkkrem pisze:O, rzesz, ja mam trzy różne glukometry tylko bez pasków. Tzn mam ale przeterminowane no i czas przesyłki a dzisiaj piątek
![]()
A Matriś mruga?. Żeby mu się oczka nie przesuszyły.
MB&Ofelia pisze:Zastanawiam się czy na sorze, pogotowiu czy innym tego typu przybytku nie użyczyli by sprzętu cukromierzącego.
MB&Ofelia pisze:Jakby nie mieli glukometru to jedź na pogotowie, ładnie poproś, w razie czego pohisteryzuj trochę, może się uda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości