ametyst55 pisze:Atta pisze:Nastawiam sie pozytywnie na 6c. Bluzka PINKOTylko najpierw podaj wymiary
Sukienka też mi się podoba, ale pewnie będzie za szeroka.
pomierzone
Tak bez przymierzania to bluzka raczej będzie za ciasna od góry

Moderator: Moderatorzy
ametyst55 pisze:Atta pisze:Nastawiam sie pozytywnie na 6c. Bluzka PINKOTylko najpierw podaj wymiary
pomierzone
Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:Nastawiam sie pozytywnie na 6c. Bluzka PINKOTylko najpierw podaj wymiary
pomierzone
Tak bez przymierzania to bluzka raczej będzie za ciasna od góryMoże przygarnę sukienkę i jeśli za duża na mnie to córka koleżanki skusi się
noela pisze:Poproszę 17a, 27a wszystkie, 11b jeden zestaw i 6c
ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
Wet wypisał receptę na bunondol ze wskazaniem do odbioru w innej aptece niż ostatnio. Jakież było moje zdumienie gdy zapłaciłam 49,50 złzamiast 35 zł jak ostatnio.
mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
Wet wypisał receptę na bunondol ze wskazaniem do odbioru w innej aptece niż ostatnio. Jakież było moje zdumienie gdy zapłaciłam 49,50 złzamiast 35 zł jak ostatnio.
przelałam mu różnicę w cenie
ametyst55 pisze:Filemon ma dzisiaj ładny apetyt , mizia się, wywala brzuszek do głaskania , spał też między kotami czyli troszkę lepiej się czuje.
kocka pisze:9 , 10 i 25 poprosze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości