Dzisiaj była już w klatce, pociągnęłam za sznurek i zdążyła wybiec, zanim się klatka zamknęła. Mogłam chwilę dłużej poczekać, ale nerwy robią swoje. Kolejna próba w poniedziałek, może zdąży zapomnieć.
 Dzisiaj była już w klatce, pociągnęłam za sznurek i zdążyła wybiec, zanim się klatka zamknęła. Mogłam chwilę dłużej poczekać, ale nerwy robią swoje. Kolejna próba w poniedziałek, może zdąży zapomnieć.ewar pisze:2-0 dla SreberkaDzisiaj była już w klatce, pociągnęłam za sznurek i zdążyła wybiec, zanim się klatka zamknęła. Mogłam chwilę dłużej poczekać, ale nerwy robią swoje. Kolejna próba w poniedziałek, może zdąży zapomnieć.

, oby było tak jak piszesz ewar. Może się skusi na dobre jedzonko.
 , oby było tak jak piszesz ewar. Może się skusi na dobre jedzonko. 

, chociaż martwię się też. Byłam u Kulek. Sreberko było, chyba bardzo na mnie obrażona nie jest. Był też brudny pingwin, płci mi nieznanej.
 , chociaż martwię się też. Byłam u Kulek. Sreberko było, chyba bardzo na mnie obrażona nie jest. Był też brudny pingwin, płci mi nieznanej.

Toluś/Toru u pirulasińskiej miał wczoraj zabieg, usunięto mu pięć ząbków, a to jeszcze nie koniec. To młody kotek, zadbany, nie wiem, co jest przyczyną. Benia i Tino od p.Izy też muszą odwiedzić lecznicę. Jakaś fatalna seria
 Toluś/Toru u pirulasińskiej miał wczoraj zabieg, usunięto mu pięć ząbków, a to jeszcze nie koniec. To młody kotek, zadbany, nie wiem, co jest przyczyną. Benia i Tino od p.Izy też muszą odwiedzić lecznicę. Jakaś fatalna seria   W dodatku sen z powiek spędzają mi łapanki. Dobrze, że znajoma, mocno starsza pani mieszka niedaleko, ma samochód i chętnie mi pomoże. Nie chcę jej za bardzo angażować, co oczywiste, ale wyjścia nie mam.
 W dodatku sen z powiek spędzają mi łapanki. Dobrze, że znajoma, mocno starsza pani mieszka niedaleko, ma samochód i chętnie mi pomoże. Nie chcę jej za bardzo angażować, co oczywiste, ale wyjścia nie mam.
Koki-99 pisze:Ewar, zrobiłam Krówce ogłoszenie na olx, trochę zmieniając Twoją propozycję. Dzięki za pomoc
Koki-99 pisze:Trochę mnie wkurza, że nasze państwo robi wiele rękami zwykłych ludzi, np. że prywatne osoby łapią i sterylizują kotki, w dodatku nie bez trudności wszelakich i za własne pieniądze.

Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, Myszorek i 26 gości