Och, Sabcia. Wszystkie są piąkne saniemowicie. Ale jak Teściowna mówi że Lilowi by się najwiękcej podobała ta piersza o chyba ją wezmnę. Zaraz napisam coby mię ją uszyli szypko i napisam do Lila coby szykował se muszku pod szyjkę. Sabcia, ty masz zdolmną Dużą, może by znajdnęła jakowąś muzyku co by pasowała do miauroczystości? Książniczka Ofelia zdenerwowana-przygotowaniami
Miau Sabciu, duża powiedziała rano, że tej nocy Migunia na małą chwilkę odwiedziła ją we śnie: dużej śniła się Łatka, bo ona ma coś ze skórką (grzyb???) i duża jej daje od 3 dni lekarstwo i maścią smaruje ciałko w 1 miejscu , i jak duża we śnie widziała białe futerko Łatki to na chwilkę 'w kadr' łepek wsadziła Migunia
Miau Chiko, miau ciociu MaryLux, u nas spokój, ładnie zjadłam mięsko mielone, inne kotki też jadły. Za to z mokrym Duża nie może nam dogodzić, wszystko zostaje A my jemy niezdrowe suche. Zuniu, wiesz, naszej Dużej też się teraz więcej śni. A kiedyś to wcale nie pamiętała, że coś śniła. To piękne, ze Migusia odwiedziła Dużą we śnie. Łatce życzymy wyleczenia grzybka Sabcia
Jemy ciociu MalgWroclaw Dziś ładnie zjedliśmy śniadanie, tylko Calineczce mokre nie smakowało i jadła suche. Ja zjadłam troszkę musu almo nature i kilka past Zuniu, co u Ciebie? Jadłaś? Kupka była? Sabcia
Miau Sabulko, Kitku, miau kochane Ciocie Rano zjadłam ok. Potem były witaminki, też ok. Koopka była na 4. Potem było brrr wcieranie proszku - tym razem z pastą na kłaczki. Uff jakoś to przeżyłam, ale zadowolona nie byłam, brrr. Zrobiło się szaro i deszcz zaczął padać, więc po zjedzeniu chrupek i napiciu się wody śpię w drapaku. Duża ugotowała kawalątko indyka, zaraz sprawdzi czy mi posmakuje. W ogóle to chciałaby przejść w większości na karmę naturalną np rano - rybka z puszki a po pracy i wieczorem gotowany indyk i/lub gotowana rybka. Poza tym - zdrowe suche.... ciekawe czy ten plan się powiedzie Od wczoraj nie dostaję saszetki i/d. Miau, Zazulka Łatka coś bez apetytu, chyba te tabletki na grzyba nie służą jej
Oj Zuniu, to chyba fajnie Twoja Duża wymyśliła! Będzie Ci smakowała taka dieta A jakie to "dobre suche"? Uszatka dostaje thrive z kurczakiem z Kocimiętki https://www.kocimietka.pl/204-thrive-sucha Wersja z kurczakiem ma najmniej węglowodanów, więc jest najlepsza dla Usi. Tobie może by bardziej smakowało to z rybką, albo z indykiem? Ale to jest na pewno bardzo dobra karma, jedna z najlepszych. Tylko okropnie droga Sabcia
Miau Sabulko, zdrowe suche to dla mnie jest i/d lub l/d , żadne inne dawno temu kiedy byłam zdrowa to jadłam puszeczki rybne Thrive, były smaczne Nie bardzo chciałam tego indyka, duża musiała zmieszać z niedozwoloną galaretką żebym zjadła zobaczymy czy mi to służy wieczorem lub rano - w kuwetce. Zaraz dostanę zupkę rybną, potem duża idzie do reumatologa....