MalgWroclaw pisze:Trzy razy wyplułam moją najważniejszą tabletkę, ale duża i tak wcisnęła mi ją do pysia. To jest tabletka na serce. I jeszcze muszę ją brać o stałej porze
Pralcia
Mocne, najmocniejsze

Trzymajcie się dziewczyny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Trzy razy wyplułam moją najważniejszą tabletkę, ale duża i tak wcisnęła mi ją do pysia. To jest tabletka na serce. I jeszcze muszę ją brać o stałej porze
Pralcia
MalgWroclaw pisze:W domu duża przetarła mnie mokrym, ciepłym ręcznikiem i zjadłam kolację. Ten pan był miły, znał kiedyś naszego sąsiada Mikiego [*]
Miły, ale wymazał mnie takim czymś po brzuszku. Duża darowała mi dziś kroplówkę, bo jestem zmęczona
Pralcia
Brak dobrych wieści nie oznacza, że jest dobrze. Ale na razie jesteśmy w domu, zjadła, napiła się i zrobiła siusiu. Dyktatura dziś w podróży ponad osiem godzin, ale była nad morzem. A ja pięć godzin, choć byłam tylko w Siechnicach. Też jestem zmęczona, a raczej wyżęta i robienie kroplówki odpada. I tak jeszcze tabletka do wsadzenia do pysia, ale jedna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości