Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Dziś kolejny ciężki dzień.
Wczoraj wracając z pracy zmokłam bo padał śnieg z deszczem . Dziś rano obudził mnie ból głowy . Trochę mi przeszło ale za to jestem śpiąca, zmęczona i nie do życia. Pogoda jest dziwna . Świeci słońce i popaduje drobny śnieg by za chwilę przestało padać i robi się pochmurnie. Po prostu masakra.
Muszę w końcu przesadzić kwiatka bo po raz kolejny mi zemdlał. Leży na podłodze a ja nie wiem jak się za niego zabrać. Przymierzam się jak pies do jeża .
jolabuk5 pisze:Ewciu, popatrz na swój suwak - jeszcze tylko 11 lat, 6 miesięcy...
MaryLux pisze:Zuziu, koffam Cię
Zapraszam na pychocińską ucztę na wtorek po południu
Kolumbołek
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Zuziu, koffam Cię
Kolumbołek
Bardzo dziękuję Kolumbku ale obawiam się , że to będzie trudne bo duża we wtorek po południu pracuje i nie wiem czy mi zostawi otwarty komputer.
Zuzia zatroskana
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Zuziu, koffam Cię
Kolumbołek
Bardzo dziękuję Kolumbku ale obawiam się , że to będzie trudne bo duża we wtorek po południu pracuje i nie wiem czy mi zostawi otwarty komputer.
Zuzia zatroskana
Moja też pracuje we wtorek po południu, więc możemy pobalować, jeśli złapiesz kotolota
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Zuziu, koffam Cię
Kolumbołek
Zuzia zatroskana
Moja też pracuje we wtorek po południu, więc możemy pobalować, jeśli złapiesz kotolota
Postaram się .
Zuzia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Bajera i 84 gości