Za to koleżanka doniosła mi,że wtopiła z tuszem do rzęś, bo okazuje się być z domieszką brokatu. Ulala! Powiedziałam,ze to kwestia nastawienia; nałoży go i moze się poczuć jakby codziennie wychodziła na imprezkę, a nie do pracy 
Atta pisze:A czy ja tutaj zdałam raport o dostawie? Chyba nie poinformowałam,że odbiór nastąpił w poniedziałek i już sprawdziłam buty na wieczorowych spacerach z kijami. Dobrze się sprawdzająZa to koleżanka doniosła mi,że wtopiła z tuszem do rzęś, bo okazuje się być z domieszką brokatu. Ulala! Powiedziałam,ze to kwestia nastawienia; nałoży go i moze się poczuć jakby codziennie wychodziła na imprezkę, a nie do pracy

ametyst55 pisze:Filemon dzisiaj dostał steryd więc przez najbliższe dni powinno być lepiej. Widać, że walczy i ma chęć do życia , ale niestety tak zaawansowany rak to przeciwnik nie do pokonaniaStaramy się poświęcać mu jak najwięcej uwagi i łagodzić ból.

kocka pisze:jeszcze 56a poprosze![]()

ametyst55 pisze:Udało mi się dokupić trochę kosmetyków Oriflame. Myślę , że w następnym tygodniu dotrą i zrobię dokładkę.

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Udało mi się dokupić trochę kosmetyków Oriflame. Myślę , że w następnym tygodniu dotrą i zrobię dokładkę.
a co będzie?
potrzebuje kremu na noc

ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Udało mi się dokupić trochę kosmetyków Oriflame. Myślę , że w następnym tygodniu dotrą i zrobię dokładkę.
a co będzie?
potrzebuje kremu na noc
Nie będzie to duża dostawa , kremu na noc akurat nie będzie.
Będzie kilka wód , kremy do rąk, stóp, balsamy, krem na dzień i pod oczy, tonik, maseczki, troszkę kolorówki i kilka innych
Tylko musi najpierw przyjść paczkabędę pisać dzisiaj do sprzedawcy co z wysyłką bo minęło już pięć dni od zakupu.

Koki-99 pisze:O,to ja już czekam, może coś dobiorę.
Filemonku, trzymaj się malutki
A jak tam Zoja?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości