Lilo i Nala zapraszają po raz 4."Kolorowe" święta.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 21, 2020 21:41 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

Mi od dawna wystarczy sama świadomość, że mam słodycze na półce. Wtedy nawet nie muszę ich jeść

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lut 26, 2020 21:15 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

Lilo mój Lilo ty mój najukoffaniejszy ryceżu mój mój mój!
Mało pisam bo była u nas Teściowna to musiałam o nią troszku zadbać no i Duża nie dawała mi komputra. Ale troszku popaczałam i wypaczałam że nie ma dla mię stosowmnej gotowej sukienku i muszę mieć uszytą na specjalmne zamiauczenie! Chwilku to portwa ale nie za długo, nie bojaj się! Właśmnie wybieram wzora sukienki.
A jak była Teściowna to przyniesła skądś gazetu z sukniami ślubowymi i jak nikt nie paczał to se paczałam na te suknie. One są dla człowieków, ale to nic, dla kotku się szyje prawieże tak samo.
Mała Ciorna to zgupła zupełmnie, wymyśliła se że będę mieć sukienku i dłuuugiego welona i ona będzie mię tego welona niesła w pysiu! Bo paczała cosik takowego w telewizoru i tak robią człowieki. No gupie to jak kapeć Dużej! Jak ona welona będzie w pysku niesła, jak nie ma ząpków! :roll: Tumaczyłam jej, a ona się uparła i już :roll:
Tuptam już szypko do wzorów sukienków i jeszcze cię polizam po pysiu i po uszkach mój ty ryceżu piąkny!
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lut 26, 2020 23:26 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo ty mój najukoffaniejszy ryceżu mój mój mój!
Mało pisam bo była u nas Teściowna to musiałam o nią troszku zadbać no i Duża nie dawała mi komputra. Ale troszku popaczałam i wypaczałam że nie ma dla mię stosowmnej gotowej sukienku i muszę mieć uszytą na specjalmne zamiauczenie! Chwilku to portwa ale nie za długo, nie bojaj się! Właśmnie wybieram wzora sukienki.
A jak była Teściowna to przyniesła skądś gazetu z sukniami ślubowymi i jak nikt nie paczał to se paczałam na te suknie. One są dla człowieków, ale to nic, dla kotku się szyje prawieże tak samo.
Mała Ciorna to zgupła zupełmnie, wymyśliła se że będę mieć sukienku i dłuuugiego welona i ona będzie mię tego welona niesła w pysiu! Bo paczała cosik takowego w telewizoru i tak robią człowieki. No gupie to jak kapeć Dużej! Jak ona welona będzie w pysku niesła, jak nie ma ząpków! :roll: Tumaczyłam jej, a ona się uparła i już :roll:
Tuptam już szypko do wzorów sukienków i jeszcze cię polizam po pysiu i po uszkach mój ty ryceżu piąkny!
Książniczka Ofelja

Ja też chcem nieść Twojego welona w pysiu. I też nie mam ząpkuff. I Ci welona dzięki temu nie podziurawiamy
Kolumb

MaryLux

Post » Pon mar 02, 2020 12:57 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

Nala, widziałaś mnie? Zawsze na ciebie zagłosuję
Sylwuś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon mar 02, 2020 19:12 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

Lilo mój Lilo. Moja sukienku już się robia. Będzie piąkna, miauczę ci! Czy masz już zamiauczaną muszku pod szyjkę?
Moją światką będzie Pralcia, a Mała Ciorna niech niesie albo welona albo koszyk z kfiotkami. Niech się gupia cieszy :roll:
Tak se myślę, co by podać gością na począstunek? Masz jakowegoś pomysła?
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon mar 02, 2020 22:07 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Moja sukienku już się robia. Będzie piąkna, miauczę ci! Czy masz już zamiauczaną muszku pod szyjkę?
Moją światką będzie Pralcia, a Mała Ciorna niech niesie albo welona albo koszyk z kfiotkami. Niech się gupia cieszy :roll:
Książniczka Ofelja

Torciki rypciowe!
Lusia

MaryLux

Post » Wto mar 03, 2020 8:51 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

MalgWroclaw pisze:Nala, widziałaś mnie? Zawsze na ciebie zagłosuję
Sylwuś

Tak kochany Sylwusiu.
Mua na Ciebię zawszę mogę liczyć.
Mama pokazała mua też Twoje piękne zdjęcię.
Patrzyłam na nie i patrzyłam i zasnęłam z nim przed oczami.
Twoja Nalinka

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto mar 03, 2020 9:07 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. Moja sukienku już się robia. Będzie piąkna, miauczę ci! Czy masz już zamiauczaną muszku pod szyjkę?
Książniczka Ofelja

Och ukochana. Chciałbym Ciem zobaczyci, ale mama mófi sze to pszynosi pecha. Ja jeszcze nie mam muchy. Szadna nie pszyleciała. Mosze to jeszcze nie czas na muchy?
Ja jeszcze nie mam siwiatka. Nala mi mófi sze najlepszy Sylwuś. A ja nie fiem. Mam tyle koegóf i jak ich pogodzić szeby siem nie pokłócili?
W menu musi byci pieczona kaczka i rosół na kaczce. Do picia oczywiście simietanka i kompot z kocimientki. Co Ty na to?
Tfój prawie już kocmąż Lilo

Dyktatura

Post » Wto mar 03, 2020 9:09 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

MaryLux pisze:
Książniczka Ofelja

Torciki rypciowe!
Lusia

Lusia a ty umisz piec. Mosze zrobisz nam ten tort.
Lilo

Dyktatura

Post » Wto mar 03, 2020 18:40 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

Lilo mój Lilo najukoffaniejszy. To oczywistne że kaczku będzie, slecjalmnie dla cię, mój ukoffany ryceżu! I kąpot z kocimiątki też. Duża poprosi jedmną Ciocię co ma kocimiętku i nam da duuuużo.
A jak Lusia umi robiać torta rypciowego to niech upiecze, ja koffam rypcie!
Duża mówi że muszę se zrobiać manukiura coby się nie poplątać w sukienku. Może ma racyję, tą razą. No to dam jej łapcie. Ino niech mię ładmnie ciachnie, a nie tak bylejak.
Lizu lizu po uszkach i po pysiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
Twoja Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto mar 03, 2020 23:07 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

Dyktatura pisze:
MaryLux pisze:
Książniczka Ofelja

Torciki rypciowe!
Lusia

Lusia a ty umisz piec. Mosze zrobisz nam ten tort.
Lilo

Pójdę na przeszkolenie do Moli i się naumiem

MaryLux

Post » Śro mar 04, 2020 19:50 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

Lilo mój Lilo. No właśmie my jeszcze termina nie mamy! I nie mam pojęcia gdzie się zmiaukniemy! U mię czy u cię? Bo czeba już gościów zaproszać!
Dziś mierzyłam se brzusia coby mię dobrze dopasowywali sukienku, już jezd prawieże gotowa! Nie mogę się doczekać aż na mię popaczasz...
Lizu lizu lizu po uszkach :1luvu:
Książniczka Ofelja
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro mar 04, 2020 23:59 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

Wiem, gdzie będzie uczta zmiaukowinowa, wieeeeeeeeeeeeeeeeem!

MaryLux

Post » Czw mar 05, 2020 6:59 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo. No właśmie my jeszcze termina nie mamy! I nie mam pojęcia gdzie się zmiaukniemy! U mię czy u cię? Bo czeba już gościów zaproszać!
Dziś mierzyłam se brzusia coby mię dobrze dopasowywali sukienku, już jezd prawieże gotowa! Nie mogę się doczekać aż na mię popaczasz...
Lizu lizu lizu po uszkach :1luvu:
Książniczka Ofelja

Kochana a na kiety tfoja suknia bendzie gotofa?
Ja to bym chciał jak najszypciej, ale wszystkie decyzje zostafiam Tobie.
Mama mófi, sze takie wydaszenie to w pienknym miejscu musi być.
Lilo nie fie co i jak

Dyktatura

Post » Czw mar 05, 2020 11:14 Re: Lilo i Nala zapraszają po raz 4.

ale przygotowania :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]