InkaPigulinka (*) 57, komu kota w worku?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 29, 2020 22:13 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Ojej Kolumbku ale się narobiło. Ale mam nadzieję , że jak ci kłaczki z brzuszka wyszły to ci się lepiej zrobiło. O amciaku się nie martw duża na pewno da ci znowu coś dobrego.
Twoja Zuzia :1luvu:

Och, Zuzieńko, jaka Ty jesteś koffana wprost saniemowicie. Ciocie powiedziały, że mnie odwiedzą pojutrze i przyniosą jeszcze jakieś fajniockie amciaku

Widzisz Kolumbku czyli nie masz się czym martwić. Takie ciocie zawsze coś fajnego przynoszą.
Zuzia

A przylecisz do mnie? Mama pomoże mi przygotować wspaniałą ucztę dla nas...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 01, 2020 20:17 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Miau. Postraszyłem Dużą. Bp kichałem rano. Ja nie chciałem jej straszyć :placz:
Kolumb

MaryLux

Post » Nie mar 01, 2020 20:22 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

MaryLux pisze:Miau. Postraszyłem Dużą. Bp kichałem rano. Ja nie chciałem jej straszyć :placz:
Kolumb

O... przeziębiłeś się, synku? Jak tylko rano a teraz nie to wszystko ok. Nasz zmarzlak Mum też czasem pokichuje. Maciek też, ale on wychodzi na balkon :) Każdemu może się kichnąć. Powiedz dużej, że to od kurzu i ... niech posprząta!!! :ryk:
Pozdrów mamę i powiedz jej, że ją koffam :1luvu:
Ciebie też :1luvu:

No ... dobra ... teściową też :1luvu:
Tata Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie mar 01, 2020 20:24 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:Miau. Postraszyłem Dużą. Bp kichałem rano. Ja nie chciałem jej straszyć :placz:
Kolumb

O... przeziębiłeś się, synku? Jak tylko rano a teraz nie to wszystko ok. Nasz zmarzlak Mum też czasem pokichuje. Maciek też, ale on wychodzi na balkon :) Każdemu może się kichnąć. Powiedz dużej, że to od kurzu i ... niech posprząta!!! :ryk:
Pozdrów mamę i powiedz jej, że ją koffam :1luvu:
Ciebie też :1luvu:

No ... dobra ... teściową też :1luvu:
Tata Drops.

Och, Tato, też tak myślę :). Ale Duża na pewno na mnie poskarży Ciociom z foondacji...

MaryLux

Post » Nie mar 01, 2020 20:27 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

MaryLux pisze:Och, Tato, też tak myślę :). Ale Duża na pewno na mnie poskarży Ciociom z foondacji...

Może Ciocie z fundacji powiedzą to samo co ja? (I każą Dużej zrobić to samo co ja)
Tata Drops :1luvu:
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Nie mar 01, 2020 20:28 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:Och, Tato, też tak myślę :). Ale Duża na pewno na mnie poskarży Ciociom z foondacji...

Może Ciocie z fundacji powiedzą to samo co ja? (I każą Dużej zrobić to samo co ja)

Duża posprzątała. A Ciocie mogą mnie zabrać na kuja :strach:

MaryLux

Post » Nie mar 01, 2020 20:29 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Koląb. Weś ty tak kichnij coby wykichać tego nowego twora co ci się w nosu zrobiał. Twoja Duża pewnie prawieże trupnie, fundacyja też, ale jakoś se poradzą.
Moja śwagierka Nala też kicha i nawet moją Dużą okichała dwa razy.
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie mar 01, 2020 20:31 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

MaryLux pisze:
ewkkrem pisze:

Kolumb, nie bądź mazgaj. Jak trza to trza! Jak nie będzie trza to nie zabiorą :D
Potrzymam łapki, żeby nie było trza :D Łepek do góry!!!
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Nie mar 01, 2020 20:36 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

MB&Ofelia pisze:Koląb. Weś ty tak kichnij coby wykichać tego nowego twora co ci się w nosu zrobiał. Twoja Duża pewnie prawieże trupnie, fundacyja też, ale jakoś se poradzą.
Książniczka Ofelja

Księżniczko, byłoby super, gdyby się tak dało...
Duża

MaryLux

Post » Nie mar 01, 2020 20:37 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:
ewkkrem pisze:

Kolumb, nie bądź mazgaj. Jak trza to trza! Jak nie będzie trza to nie zabiorą :D
Potrzymam łapki, żeby nie było trza :D Łepek do góry!!!
Drops.

Tato, ale ja nie lubiam kujów...
A teraz to mi Duża puszcza muzykę o rzece

MaryLux

Post » Nie mar 01, 2020 20:41 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:Koląb. Weś ty tak kichnij coby wykichać tego nowego twora co ci się w nosu zrobiał. Twoja Duża pewnie prawieże trupnie, fundacyja też, ale jakoś se poradzą.
Książniczka Ofelja

Duża

Ciocia MaryLux. A dlaczemu się nie da? :evil:
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie mar 01, 2020 20:41 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:
Książniczka Ofelja

Duża

Ciocia MaryLux. A dlaczemu się nie da? :evil:
Książniczka Ofelja

Bo to nie bakterie, tylko nowy otwór...

MaryLux

Post » Nie mar 01, 2020 21:32 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Mój Kolumbku duża nowego konkursa zrobiła o tu viewtopic.php?p=12305750#p12305750 .
Nie bój się kujów bo czasami są potrzebne bo kotki się po nich lepiej czują. Zobaczysz i tobie będzie lepiej.
Zuzia doświadczona w kujach.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon mar 02, 2020 11:27 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Kolumb trzymaj się dzielnie, Mary, Ty też :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon mar 02, 2020 12:08 Re: InkaPigulinka (*) 57, Mania [*] Lusia i Kolumb na DT

Kulumbku jak dziś ? Miziam Cię. Zunia

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

[poprzednia][następna]