Nul pisze:A owszem, chce się, Rudzia jest orzesuoer, a ten jej ozorek w chrupkach no nie mogę, uroczy
Rudzia uwielbia chrupki, a te wyjątkowo jej posmakowały i dobrze bo to karna i/d, którą dla niej jest wskazana.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:A owszem, chce się, Rudzia jest orzesuoer, a ten jej ozorek w chrupkach no nie mogę, uroczy
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Pamiętam Kaje (*)
nawet ją poznałaś osobiście
Ja też
aga66 pisze:Rudzia to moja sympatia. Ona ma taki trochę niezadowolony wyraz pysia i chyba Mirka nie śmie jej całować?
mir.ka pisze:aga66 pisze:Rudzia to moja sympatia. Ona ma taki trochę niezadowolony wyraz pysia i chyba Mirka nie śmie jej całować?
Jak to nie śmie![]()
Biorę na rączki, co Rudzia wprost "uwielbia" i kradnę całuskaKot jest strasznie tym oburzony
![]()
![]()
![]()
Jak śmiałam to zrobić
![]()
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:aga66 pisze:Rudzia to moja sympatia. Ona ma taki trochę niezadowolony wyraz pysia i chyba Mirka nie śmie jej całować?
Jak to nie śmie![]()
Biorę na rączki, co Rudzia wprost "uwielbia" i kradnę całuskaKot jest strasznie tym oburzony
![]()
![]()
![]()
Jak śmiałam to zrobić
![]()
Ja jak wycałuję ukratkiem Pusie to myje się z 5 minut z krzywą miną
mir.ka pisze:aga66 pisze:Rudzia to moja sympatia. Ona ma taki trochę niezadowolony wyraz pysia i chyba Mirka nie śmie jej całować?
Jak to nie śmie![]()
![]()
![]()
![]()
Jak śmiałam to zrobić
![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:aga66 pisze:Rudzia to moja sympatia. Ona ma taki trochę niezadowolony wyraz pysia i chyba Mirka nie śmie jej całować?
Jak to nie śmie![]()
![]()
![]()
![]()
Jak śmiałam to zrobić
![]()
co za obraza dla kota![]()
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:aga66 pisze:Rudzia to moja sympatia. Ona ma taki trochę niezadowolony wyraz pysia i chyba Mirka nie śmie jej całować?
Jak to nie śmie![]()
![]()
![]()
![]()
Jak śmiałam to zrobić
![]()
Ale jaki później szczęśliwy
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:aga66 pisze:Rudzia to moja sympatia. Ona ma taki trochę niezadowolony wyraz pysia i chyba Mirka nie śmie jej całować?
Jak to nie śmie![]()
![]()
![]()
![]()
Jak śmiałam to zrobić
![]()
![]()
![]()
![]()
Mało obrażaona ma taką minę jakby szczur ją pocalowal
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:aga66 pisze:Rudzia to moja sympatia. Ona ma taki trochę niezadowolony wyraz pysia i chyba Mirka nie śmie jej całować?
Jak to nie śmie![]()
![]()
![]()
![]()
Jak śmiałam to zrobić
![]()
![]()
![]()
![]()
Mało obrażaona ma taką minę jakby szczur ją pocalowal
mir.ka pisze:Moje też ładnie zjadły śniadano, bo dostały tę karmę o której Ci pisałam. Tylko Rudzia mało zjadła, ale ona od dwóch dni cały czas podjada suchą karmę Hillsa i/d, głodna nie jest. Wstawiłam im kurczakową nogę, to dostaną gotowaną, może łaskawie zje. Tofik dyżuruje w kuchni i pilnuje, nie moze się doczekać mięska, choć na śniadanie zjadł dwie porcje - swoją i Rudzi.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Moje też ładnie zjadły śniadano, bo dostały tę karmę o której Ci pisałam. Tylko Rudzia mało zjadła, ale ona od dwóch dni cały czas podjada suchą karmę Hillsa i/d, głodna nie jest. Wstawiłam im kurczakową nogę, to dostaną gotowaną, może łaskawie zje. Tofik dyżuruje w kuchni i pilnuje, nie moze się doczekać mięska, choć na śniadanie zjadł dwie porcje - swoją i Rudzi.
Moje nie lubią gotowanego ale pieczone tak![]()
Muszę też ugotować taki rosołek żeby Hugo mógł więcej pić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości