Żebyście mnie zobaczyli
mam wygolone boczki i duża mówi, że nie ma kłopotów z czesaniem
ale zjadłam pięknie kolację i już tak okropnie nie dyszę. Dostałam nową tabletkę. Duża jest wykończona
PralciaWłaściwie całkiem niedawno wróciłam z gabinetu, który oficjalnie jest czynny do 20, a zwyczajowo do oporu. Był tłum i, jak zwykle, jedna osoba, której nie zamykały się usta. To jest nie do wytrzymania, nawet, jeśli ktoś nie opowiada bzdur (a ta pani nie opowiadała głupot). Nie można przecież wyjść, pomieszczenie jest niewielkie, a opowiadający opowiada wszystkim, choć ma zwykle głównego słuchacza, który mu odpowiada. W końcu zapłaciłam za poranną wizytę z wieloma badaniami, lekami.
Mamy zrobić echo serca i mamy konkretny kontakt, ale pewnie nie będzie się można tam dostać. Wspomniany przez MaryLux lekarz jest uczniem pani profesor, do której kazano nam iść. I chodzili do niego sąsiedzi z nieżyjącym już psem, bardzo chwalili. Mieszkamy w uniwersyteckim mieście i znalezienie takiego badania jest możliwe.
Płakałam dziś w tramwaju, nie przejmując się ludźmi. Bo, poza wszystkim, kobiety w moim wieku i tak są niewidzialne.