Poleciałam kupić niezbędne tabletki dla psa. Cale opakowanie,bo świeżo po pensji

Oby tylko zwierzaki się więcej nie posypały

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maczkowa pisze:tabo, a masz jakiś link do takiej dobrej maski?
(...)
A mam zamówienie od 3 osób, zeby kupić te maseczki i...wszyscy kociarze, psiarze i wiecie? U wszystkich podany powód- co będzie ze zwierzakami, jak zachoruję?
tabo10 pisze:[...]
Gdybym była sama,to luz. Trudno,najwyżej po mnie,nie przeskoczę niczego wszak. Ale właśnie panika mnie ogarnia,co z moimi zwierzakami i tymczasami jak mnie zwali?
izka53 pisze:większość chorych w Europie też jest wyleczonych. We Włoszech te osoby, które zmarły, były - owszem- zarazone koroną, ale zmarły na choroby towarzyszące im od dawna.
Bardziej od koronawirusa boję się histerii z nim związanej
makrzy pisze:
Coronawirus nie jest bardziej zaraźliwy niż wirus zwykłej grypy sezonowej z tą różnicą, że jest nieco większa śmiertelność. (...)
To samo miejsce wyjścia corony, wirusa sars i mers, ale zbieg okoliczności, no bywa...
Gospodarka chińska była drugą a może nawet i pierwszą na świecie, teraz jest zagrożona, może tak miało być, eh teoria spiskowa, tak sobie spiskuję...
Jakimś niedowiarkiem chyba jestem...no ale przecież mogę być![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Derekduego, kasiek1510, Tundra, whimsigothic i 49 gości