SabaS pisze:Test pcr Kropki na białaczkę ujemny. Uffffjutro mam urlop, poświęcam na łapanie siuśków
nie mógł być inny
za sprawne łapanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Test pcr Kropki na białaczkę ujemny. Uffffjutro mam urlop, poświęcam na łapanie siuśków
SabaS pisze:Czeka mnie powtórka z rozrywki, ale dopiero za tydzień
Mam wyniki krwi i moczu, jutro wstawię. Mocz taki sobieErytrocyty i białko wyniki w kosmos
na razie idziemy w kierunku zapalenia pęcherza. Kropka ma antybiotyk Enroxil i suplement Cystophan na 10 dni. Potem badamy krew, zobaczymy co w moczu i w planie usg nerek i pęcherza. To tak w skrócie. Po kocie nic nie widać, że coś mu dolega
maczkowa pisze:tylko sprawdziłabym, co to faktycznie jest, bo niby tytuł dotyczy ph moczu, a w opisie
"Co to jest?
Białe granulki zawierające odczynnik zmieniający barwę na niebieską pod wpływem kontaktu z krwią."
Chyba, że to to samo, ale chyba nie?
SabaS pisze:maczkowa pisze:tylko sprawdziłabym, co to faktycznie jest, bo niby tytuł dotyczy ph moczu, a w opisie
"Co to jest?
Białe granulki zawierające odczynnik zmieniający barwę na niebieską pod wpływem kontaktu z krwią."
Chyba, że to to samo, ale chyba nie?
Witamy maczkowa![]()
też mnie zastanowił opis, będziemy patrzeć po opisach na innych stronach
SabaS pisze:Czeka mnie powtórka z rozrywki, ale dopiero za tydzień
Mam wyniki krwi i moczu, jutro wstawię. Mocz taki sobieErytrocyty i białko wyniki w kosmos
na razie idziemy w kierunku zapalenia pęcherza. Kropka ma antybiotyk Enroxil i suplement Cystophan na 10 dni. Potem badamy krew, zobaczymy co w moczu i w planie usg nerek i pęcherza. To tak w skrócie. Po kocie nic nie widać, że coś mu dolega
SabaS pisze:zamówiłam na zoo+ żwirek z Puriny do przetestowania. Małe opakowanie 7 litrów jest w promocji wychodzi taniej za litr jak duże
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 138 gości